آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۲۱۳۱

دیدار یک مقام سازمان ملل با وزیر خارجه سوریه

کمیسر عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان در سفری به سوریه با وزیر خارجه این کشور دیدار کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «فیلیپو گراندی» کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان امروز سه‌شنبه با «فیصل المقداد» وزیر خارجه سوریه دیدار کرد.

خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از برخی منابع گزارش داد که در نشست بین المقداد و گراندی که پشت در‌های بسته برگزار شد، پرونده مهاجران سوری و راهکار‌های بازگشت آن‌ها به وطنشان از جمله جزئیات فنی این پرونده و نیز اقدامات دولت سوریه جهت تسهیل در اسکان آن‌ها در شهر‌ها و روستاهایشان بررسی شد.

در این دیدار همچنین تأثیر «تحریم‌های ظالمانه غرب علیه سوریه، پیآمد‌های اقتصادی خطرناکی که اثر منفی بر تصمیم مهاجران سوریه برای بازگشت داوطلبانه داشته و نیز بازتاب‌های منفی آن بر توان دولت سوریه و سازمان‌های بشردوستانه جهت برآوردن کردن نیاز‌های اساسی مهاجران برای بازگشت به کشورشان»، مورد بررسی قرار گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار