آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۸۷۳۱
وزیر دفاع روسیه:

اوضاع دراوکراین به شدت وخیم است

وزیر دفاع روسیه در تماس تلفنی به همتای فرانسوی خود گفت: نگران این است که اوکراین از بمب‌های حاوی رادیو اکتیو در نبرد با روسیه استفاده کند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، وزیر دفاع روسیه روز یکشنبه در تماس با همتای فرانسوی خود اوضاع در اوکراین را وخیم خواند.

به گزارش خبرگزاری «رویترز»، «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه روز یکشنبه در تماس تلفنی با «سباستین لکورنو» وزیر دفاع فرانسه گفت که وضعیت در اوکراین به سرعت در حال بدتر شدن است و اوضاع به سمت «تشدید تنش غیر قابل کنترل» پیش می‌رود.

شویگو گفت که روسیه نگران است که اوکراین از بمب‌های حاوی مواد رادیو اکتیو در درگیری استفاده کند.

کشور‌های غربی از جمله فرانسه از زمان شروع عملیات ویژه ارتش روسیه در اوکراین در ماه فوریه که در واکنش به نادیده گرفته شدن منافع امنیتی مسکو توسط ناتو و ادامه سیاست تحریک آمیز گسترش این ائتلاف نظامی به اجرا در آمد، به ارائه انواع کمک‌ها به اوکراین با هدف مقابله با روسیه پرداختند.

این کشور‌ها مدعی شده بودند عملیات ارتش روسیه در اوکراین در مسیر شکست قرار گرفته است. غربی‌ها با وجود این ادعا، در پی حملات موشکی و پهپادی گسترده روسیه در روز‌های اخیر به مواضع متعدد در پایتخت و چند شهر جنوب و غرب اوکراین، باز طبق روال همیشگی خود، بر طبل تشدید خصومت علیه روسیه کوبیدند.

در رویدادی دیگر، «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین نیز بار دیگر بر آمادگی روسیه برای مذاکرات با اوکراین خبر داد. وی روز شنبه در توییتی نوشت: «بسیاری از کشور‌هایی که وابسته به ناتو و اتحادیه اروپا نیستند خواستار گفتگو‌های صلح میان روسیه و اوکراین هستند.»

اولیانوف اضافه کرد: «روسیه بار‌ها بر آمادگی خود برای مذاکرات تاکید کرده است. مشکل این است که اوکراین رسما و به طور قطعی هرگونه گفتگو‌های صلح را رد کرده است.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار