
کد خبر:۱۰۴۲۹۲۷
حمایت مجدد ماکرون از اغتشاشات ضد ایرانی
رئیسجمهور فرانسه که در روزهای اخیر در حمایت از اغتشاش و آشوب در ایران کم نگذاشته، ادعاهایی جدید را مطرح کرد.

به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، «امانوئل ماکرون» رئیسجمهور فرانسه که در روزهای اخیر در حمایت از اغتشاش و آشوب در ایران کم نگذاشته و پیشتر نشان داده بود معنای انقلاب را نمیفهمد، در اظهارنظری مشابه مدعی شد «فرزاندان انقلاب ایران، در حال انجام انقلاب خود هستند».
به گزارش رویترز، وی دوشنبه (۱۴ نوامبر، ۲۳ آبان) در مصاحبه با رادیو فرانسه، همچنین ادعا کرد احتمالاً به چارچوب جدیدی در خصوص توافق هستهای با ایران نیاز است.
به ادعای وی، «وضعیت سیاسی کنونی در ایران، جایی که اعتراضات علیه دولت آغاز شده، وضعیت را در رابطه با توافق هستهای ایران تغییر زیادی داده است».
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.