به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، هیئت نشان داد مأوای طهارت و تعالی است که در پرتو آن، تربیت عظیم شیعی در بستر آن ممکن است و نتیجه آن گره گشایی بسیاری از مشکلات و پیچیدگیها در دوران فتنهخیز آخرالزمان است.
هدایت امامین انقلاب و نقشه راهشان در رسیدن به یک هیئت تراز ولایت و انقلاب جهانی ولیالله الاعظم برترین طریق ممکن و پیش روی ماست تا در این صراط مستقیم با محوریت قرآن و عترت رضایت ولی امر خویش حضرت بقیه الله الاعظم ارواحنا فداه را جلب کنیم؛ انشاءالله.
کتاب« هیئت، کانون جهاد تبیین » به فضل الهی، نقشه راهی است تا هرچه بیشتر علاقمندان و تشنگان معرفت را با ابعاد و عظمت این ظرفیت مقدس و بینظیر آشنا ساخته و ارکان منبری، مداحی، مستمع، خادمین و مدیران این مواکب نور را از نعمت الهی ولایت، بیش از پیش بهرهمند سازد.
ویراست جدید این کتاب با اضافه شدن فرمایشات رهبر معظم انقلاب در سالهای اخیر و همچنین بررسی، پژوهش و تکمیل مباحث ویراست قبل ، مشتمل بر هشت فصل و دربردارنده، مفهوم هیئت و تاریخچهی آن، اهدافی که از برپایی مجالس ذکر باید دنبال شود و کارکردهای مورد انتظار هیئات مذهبی و از همه مهمتر، رسالت اصلی و فلسفه وجودی هیئت تراز انقلابی در جامعه، یعنی جهاد تبیین است. اصول هیئتداری و مدیریت مجلس اهلبیت علیهمالسلام و آسیبشناسی محافل مذهبی از دیگر بخشهای این اثر میباشد. واعظان، مداحان و مستمعان که جزو ارکان تشکیلدهندهی هیئات مذهبی هستند، دارای وظایفی نسبت به خود، جامعه، شریعت الهی، انقلاب اسلامی و... میباشند که در این کتاب به صورت مبسوط به آن پرداخته شده تا چراغ راهی برای این عزیزان در پیمودن چنین راه مقدسی باشد.
پشت جلد کتاب:
«هیئت» جای چیست آقا؟ جای جهاد. هیئت، کانون جهاد است؛ هیئت، کانون جهاد است؛ جهاد فیسبیلالله، جهاد در راه احیای مکتب اهلبیت(علیهمالسلام)، مکتب امام حسین(علیهالسّلام)، مکتب شهادت. خب ائمّه(علیهمالسّلام) چه جور جهادی میکردند؟ ائمّه جهاد نظامی که نمیکردند؛ جز معدودی... بقیّهی ائمّه که با شمشیر نجنگیدند؛ جهادشان چه بود؟ «جهاد تبیین»...«هیئت»، محلّ «جهاد تبیین» است.
(بیانات مقام معظم رهبری در دیدار مداحان اهلبیت علیهمالسلام ۱۴۰۰/۱۱/۳)
این کتاب توسط مؤسسه فرهنگی هنری راه فخرالائمه علیهمالسلام؛ با پژوهش حجج اسلام والمسملین احمد پناهیان، غلامرضا شاهلو وحميد عسگرلو، تهیه و تنظیم؛ و در قطع رقعی، ۳۰۴ صفحه، دو رنگ، جلد گالینگور طلاکوب، شمارگان ۱۰۰۰ نسخه از سوی انتشارات دانشکده اصول دین قم چاپ شده است.