کد خبر:۱۰۴۹۷۸۲

جذب سربازان هیأت علمی در وزارت بهداشت/ توزیع ۳۰۰ نیروی متخصص در مناطق محروم

رئیس مرکز امور هیئت علمی وزارت بهداشت از جذب سربازان هیئت علمی و نیرو‌های تخصصی به مجموعه وزارت بهداشت با همکاری ستادکل نیرو‌های مسلح خبرداد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، چنگیز آشتیانی رئیس مرکز امور هیئت علمی وزارت بهداشت در رادیو گفتگو به سه اتفاق مثبت در این وزارتخانه اشاره و عنوان کرد: حدود ۳۰۰ نفر از نیرو‌های فوق تخصص وزارت بهداشت در مناطق کمتر برخوردار به شکل هدفمند توزیع شدند.

وی همچنین از توزیع نیرو‌های متخصص با رتبه‌های برتر بُرد‌های تخصصی خبرداد و افزود: بیش از ۱۰۰ نفر از این نیرو‌های متخصص و توانمند طی سه هفته گذشته بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با تمرکز بر دانشگاه‌های کمتر برخوردار توزیع شدند.

رئیس مرکز امور هیئت علمی وزارت بهداشت گفت: اتفاق مثبت سومی که در وزارت بهداشت رخ داده، جذب سربازان هیئت علمی و نیرو‌های تخصصی به مجموعه وزارت بهداشت است که با همکاری ستادکل نیرو‌های مسلح انجام خواهد شد.

آشتیانی افزود: قرار است که این نیرو‌های تخصصی و فوق تخصصی خدمت نظام وظیفه خود را در قالب سرباز هیئت علمی وزارت بهداشت سپری کنند. این سربازان حدأقل ۴۸ ماه مدت سربازی را به صورت هیئت علمی در مجموعه‌های دانشگاهی وزارت بهداشت سپری خواهند کرد و از کلیه حقوق و مزایای هیئت علمی نیز برخوردار می‌شوند.

وی با بیان اینکه این سربازان در مدت سربازی باید به صورت تمام وقتِ جغرافیایی در خدمت مجموعه باشند گفت: این کار موجب تقویت درمانگاه‌های تخصصی و فوق تخصصی وزارت بهداشت می‌شود و در عین حال، سربازان از مزایای تمام وقت جغرافیایی نیز استفاده می‌کنند و در حقیقت، یک رضایت دو طرفه وجود دارد.

رئیس مرکز امور هیئت علمی وزارت بهداشت، هدف از توزیع نیرو‌های سرباز هیئت علمی را گسترش متوازن توانمندی وزارت بهداشت در اقصی نقاط کشور با تمرکز بر مناطق کمتر برخوردار عنوان کرد و گفت: تمام تلاش ما این است که اعضای متخصصانی که مناطق کمتر برخوردار را انتخاب کردند در اولویت این طرح قرار گیرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار