کشف مخازن استراتژیک داعش به دست الحشدالشعبی+تصاویر
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۴۶۵۷

کشف مخازن استراتژیک داعش به دست الحشدالشعبی+تصاویر

نیرو‌های الحشد الشعبی توانستند چندین انبار استراتژیک تروریست‌های داعش را در مرکز عراق کشف و منهدم کردند.
کشف مخازن استراتژیک داعش به دست الحشدالشعبی+تصاویر

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، سازمان الحشد الشعبی عراق امروز (پنج‌شنبه) از کشف و انهدام چند انبار تسلیحاتی داعش حاوی مقادیر زیادی سلاح و مهمات در استان صلاح‌الدین واقع در مرکز عراق خبر داد.

به نوشته خبرگزاری رسمی عراق (واع)، «حسین فالح اللامی» مدیر اداره امنیت الحشد الشعبی در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت که نیرو‌های الحشد الشعبی در عملیاتی در استان‌های صلاح‌الدین و دیالی بر اساس اطلاعات به دست آمده در بازجویی‌های دو تروریست مهم، مخازن استراتژیک سلاح داعش را در استان صلاح‌الدین کشف کردند.

وی افزود که روند شناسایی این مراکز بر اساس اطلاعاتی که این تروریست‌ها در بازجویی‌های خود دادند بیش از دو ماه طول کشیده است.

به گفته اللامی نیرو‌های الحشد الشعبی سرانجام توانستند به این مخازن راه یابند و از نیروی هوایی عراق برای بمباران بخشی از آن‌ها استفاده کردند که طی آن چند تروریست نیز کشته شدند.

این مقام الحشد الشعبی افزود که در این عملیات حجم بزرگی سلاح و مواد منفجره شناسایی و ضبط شده است.

کشف مخازن استراتژیک داعش به دست الحشد الشعبی+تصاویر

پربازدیدترین آخرین اخبار