آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۶۱۶۸۳

ماکرون: نباید هدفمان شکست کامل روسیه و حمله به خاک این کشور باشد

رئیس جمهور فرانسه تاکید کرد، از درخواست‌ها برای انتقال جنگ به خاک روسیه تا مسکو متحمل یک "شکست کامل" شود، حمایت نمی‌کند.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری راشاتودی، امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه در مصاحبه‌ای با ژورنال دو دیمانش گفت: من همانند برخی فکر نمی‌کنم که ما باید هدف‌مان را شکست کامل روسیه و حمله به خاک این کشور قرار دهیم. این افراد در اصل به دنبال نابودی روسیه هستند. چنین چیزی هرگز موضع فرانسه نبوده و نخواهد بود.

وی افزود: من خواستار شکست روسیه در اوکراین هستم و می‌خواهم اوکراین بتواند از موضع خود دفاع کند.

این در حالی است که غرب همچنان کریمه و چهار منطقه دیگر را که به روسیه الحاق شده‌اند، همچنان بخشی از اوکراین می‌داند.

به دنبال رفراندوم سال ۲۰۱۴ میلادی، شبه‌جزیره کریمه و شهر سواستوپول به روسیه الحاق شدند. جمهوری‌های خودخوانده دونتسک ولوهانسک و همچنین مناطق خرسون و زاپوریژیا نیز سال گذشته میلادی همین کار را انجام دادند. اوکراین این رفراندوم‌ها را به عنوان اقدامی "ساختگی و جعلی" رد کرده و متعهد شده تا زمان بازپس‌گیری این مناطق، مبارزه کند.

ماکرون روز جمعه در کنفرانس امنیتی مونیخ در جمع رهبران، دیپلمات‌ها و مقامات غربی گفت، با تلاش برای تغییر رژیم در روسیه نیز مخالف است چرا که چنین روش‌هایی بعید است که منجر به اتفاقی مثبت یا حل درگیری‌های کنونی در اوکراین شوند.

وی افزود: وقتی می‌شنوم که بسیاری از مردم از تغییر رژیم حمایت می‌کنند، فقط می‌خواهم از آن‌ها بپرسم که برای چه تغییری؟ نفر بعدی چه کسی خواهد بود؟ ما در دهه گذشته تغییر رژیم‌های متعددی را در بسیاری از کشور‌ها شاهد بودیم. این اقدام یک شکست کامل است.

ماکرون از زمان آغاز حمله روسیه به اوکراین ارتباط خود با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه را حفظ کرده و به غرب نسبت به تحمیل شروط صلح "تحقیرآمیز" به روسیه هشدار داده است. با این حال، وی به رغم تاکید مکرر بر اینکه این جنگ تنها می‌تواند با یک آتش‌بس و مذاکره پایان یابد، به تامین تسلیحات سنگین از جمله خودرو‌های جنگی و سلاح‌های توپخانه‌ای برای اوکراین ادامه داده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار