کد خبر:۱۰۶۳۴۰
چهاردهمين يادواره شهيد طيب و 75 دانشجوي شهيد كهگيلويه و بويراحمد برگزار شد
چهاردهمين يادواره شهيد هدايت الله طيب و نكوداشت جلوههاي ايثار دانشجويي 75 دانشجوي شهيد كهگيلويه و بويراحمد شب گذشته در حسينيه گلزار شهداي ياسوج برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از ياسوج، در اين برنامه كه به همت سازمان بسيج دانشجويي استان و با حضور بيش از 400 دانشجوي دانشگاههاي مختلف ياسوج برگزار شد، حسين رضايي، مسئول فرهنگي سازمان بسيج دانشجويي كهگيلويه و بويراحمد در سخناني از قرار گرفتن برنامه «شهيد پژوهي» در دستور كار اين سازمان خبر داد و گفت: در قالب اين برنامه هر سال به بررسي سيره عملي تعدادي از شهداي دانشجوي استاني ميپردازيم كه در همين راستا، امسال، زندگينامه، آرمانها و برنامههاي چهار دانشجوي شهيد شامل شهيدان هدايت الله طيب، دكتر قربانعلي جليل، سيدعبدمحمد تقوي و نيز عبدالكريم آقايي را مورد بررسي و كنكاش قرار دادهايم.
وي در توضيح برخي ويژگيهاي اين شهدا اظهار داشت: شهيد طيب، دبير انجمن اسلامي دانشجويان مسلمان دانشگاه كاليفرنياي آمريكا و دانشجوي رشته مهندسي كشاورزي اين دانشگاه بود كه با آغاز جنگ تحميلي، راهي جبههها شد و سرانجام در منطقه عملياتي فتح المبين به شهادت رسيد.
رضايي افزود: شهيد دكتر قربانعلي جليل نيز از جمله شهداي دانشجوي استان است كه براي اولين بار طرح اجراي نهضت سوادآموزي را طراحي و آن را به امام خميني(ره) تقديم كرد كه امام(ره) نيز آن را براي اجرا به مسئولان سپرد.
مسئول فرهنگي سازمان بسج دانشجويي استان با بيان اينكه برگزاري يادوارههاي شهدا، مقدمهاي براي پرداختن به ديگر ابعاد شخصيتي شهدا است، خاطرنشان كرد: بر همين اساس در بهمنماه امسال دوره روايتگري در اين سازمان برگزار ميشود كه دانشجويان علاقه مند به اين رشته ميتوانند براي ثبتنام در اين دوره به دفاتر بسيج دانشجويي دانشگاه محل تحصيلشان مراجعه كنند.
گفتني است، در اين يادواره شهدا و نكوداشت جلوههاي ايثار دانشجويي استان كهگيلويه و بويراحمد، برنامههاي متنوع فرهنگي به اجرا درآمد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.