آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۶۵۷۳۹
معاون هماهنگ کننده قرارگاه مرکزی محرومیت زدایی سپاه:

گروه‌های جهادی برای اجرای طرح‌های بدون اعتبار ورود کنند

معاون هماهنگ کننده قرارگاه مرکزی محرومیت زدایی سپاه گفت: شناسنامه دار و بیمه کردن ساکنان مناطق محروم، حل مشکل اعتیاد، حل مشکلات قبیله‌ای و طایفه ای، آزادی زندانیان جرائم غیرعمد از جمله کار‌هایی است که اجرای آن نیاز به اعتبار ندارد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سید ضیاءالدین حزنی، معاون هماهنگ کننده قرارگاه مرکزی محرومیت زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در همایش شکوه هجرت و تجلیل از جهادگران نمونه استان همدان گفت: از گروه‌های جهادی برای اجرای طرح‌ها و برنامه‌های کم و بدون اعتبار استفاده شود.

حزنی افزود: شناسنامه دار و بیمه کردن ساکنان مناطق محروم، چاپ کتاب روستا، حل مشکل اعتیاد، ازدواج آسان، حل مشکلات قبیله‌ای و طایفه ای، آزادی زندانیان جرائم غیرعمد از جمله کار‌هایی است که اجرای آن نیاز به اعتبار ندارد.

معاون هماهنگ کننده قرارگاه مرکزی محرومیت زدایی سپاه تاکید کرد: برای اجرای این کار‌ها ابتدا باید شناسنامه‌ای از گروه‌های جهادی، اعضا، تخصص و رشته داشته باشیم همچنین نسبت به رفع و به حداقل رساندن کاستی‌ها و مشکلات گروه‌های جهادی اقدام کنیم.

وی با بیان اینکه گروه‌های جهادی باید به همه جغرافیای استان محل سکونت تسلط داشته باشند افزود: در صورت بروز سیل باید گروه جهادی بدانند که مسیر و منشا سیل کجا بوده است.

حزنی گفت: همچنین باید یک بانک اطلاعاتی برای فعالیت‌های صورت گرفته از سوی گروه‌های جهادی تهیه شود و نسبت به ایجاد جاده، مسجد و مدرسه در مکان‌هایی که این امکانات را ندارند استفاده کنند.

وی اظهار کرد: استان همدان دارای محرومیت و عقب ماندگی در بخش‌های معیشتی، آبرسانی، خانه عالم، مدارس، سرویس بهداشتی و راه ارتباطی است.

معاون هماهنگ کننده قرارگاه مرکزی محرومیت زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اضافه کرد: پیامد‌های تداوم فقر، دلسردی مردم، افزایش بیکاری، ظلم و ستم و کاهش کرامت در جامعه است بنابراین باید اقداماتی به منظور دسترسی افراد یک جامعه به حداقل امکانات صورت گیرد.

سردار حزنی افزود: هدف از اجرای طرح‌های محرومیت زدایی اول رضای خداوند سپس کمک به کاهش فقر و محرومیت، حل مشکلات مردم ستم دیده و افزایش پیوند مردم به نظام است.

معاون هماهنگ کننده قرارگاه مرکزی محرومیت زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ویژگی طرح‌های محرومیت زدایی سپاه را کوچک و زودبازده بودن طرح ها، عام المنفعه و فاقد پیچیدگی فنی و مهندسی بودن آن‌ها و فراهم بودن زمینه اجرای این طرح‌ها توسط افراد بومی منطقه دانست.

سردار حزنی تاکید کرد: سپاه پاسداران برای برقراری امنیت پایدار و محرومیت زدایی در کنار همه دولت‌ها با هر گونه سلایق بوده و خدمت رسانی در مناطق دور و سخت گذر، مناطق مرزی و محروم را در اولویت قرار داده است.

معاون هماهنگ کننده قرارگاه مرکزی محرومیت زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی وی بیان کرد: این قرارگاه در حوزه‌های سلامت آب، امنیت غذایی، تامین و اهدای جهیزیه، فراهم کردن ازدواج آسان، جلوگیری از طلاق بی مورد، کمک به حوزه‌های علمیه برای پرورش طلبه انقلابی، احداث و نوسازی مدارس، برنامه‌های فرهنگی و عمرانی فعال است و ماموریت دارد.

حزنی افزود: اجرای طرح کرامت در ۱۸۷ شهر و ۳۲۲ محله هدف، طرح شهید همدانی در ۳۱ استان و ساخت مسکن محرومان با کمک کمیته امداد و بهزیستی پیگیری می‌شود.

وی با بیان اینکه بیکاری، اعتیاد و طلاق از جمله مشکلات جامعه است گفت: باید با همکاری و کمک برای رفع این مشکلات سخت کار کرد چرا که این وضعیت زیبنده جمهوری اسلامی نیست.

معاون هماهنگ کننده قرارگاه مرکزی محرومیت زدایی سپاه تصریح کرد: باید مقابل کسانی که در کشور ایجاد ناامیدی و دودستگی می‌کنند ایستاد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار