آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۰۷۲۷
قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور:

هیأت بازرسی کل کشور به آشوراده اعزام می‌شود / بررسی رعایت مرّ قانون در طرح‌های طبیعت‌گردی منطقه

قائم‌مقام سازمان بازرسی کل کشور از اعزام هیئت بازرسی به آشوراده خبر داد و گفت: رعایت مُرّ قانون در طرح‌های طبیعت‌گردی این منطقه بررسی می‌شود.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، احمد رحمانیان، قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور در دیدار با استاندار گلستان، مدیرکل محیط زیست و جمعی از مدیران این استان با اشاره به برخی مسائل و دغدغه‌های موجود در اجرای پروژه طبیعت گردی آشوراده اظهار کرد: خلیج گرگان و جزیره آشوراده یکی از ذخیره‌گاه‌های مهم زیست کره زمین است.

رحمانیان وجود ذخایر کم نظیر گیاهی، جانوری و آبزیان و زیست فوک خزری به عنوان یکی از گونه‌های مهم و در خطر انقراض و وجود ۱۷۹ گونه گیاهی منحصر به فرد را از ویژگی‌های این منطقه برشمرد و ادامه داد: متأسفانه آشوراده با مشکلاتی از قبیل عدم نظارت کافی در این منطقه و شکار غیرمجاز دست به گریبان بوده است.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور، حفاظت و حراست از این جزیره را یک اولویت برشمرد و افزود: با توجه به تأکید بر ضرورت ایجاد طرح‌های طبیعت گردی در منطقه آشوراده، ممکن است حضور گردشگران تخریب و تهدید گونه‌های گیاهی، جانوری و آبزیان را در پی داشته باشد.

وی با اشاره به بازدید بازرسان سازمان بازرسی از منطقه، خاطرنشان کرد: مشکلات فنی، حقوقی، زیست محیطی و سایر موارد مرتبط با اجرای طرح گردشگری آشوراده استخراج و به دستگاه‌های مربوطه اطلاع‌رسانی شده است.

این مقام مسئول بر لزوم حفظ اکوسیستم منطقه تأکید کرد و یادآور شد: پیش‌تر اعلام شده بود که نباید در منطقه گردشگری سکونتگاه‌هایی برای اقامت دائم یا موقت در محدوده طرح و سازه‌های تفریحی مسقف ایجاد شود و آنگونه که اطلاع‌رسانی شده این ایرادات مرتفع گردیده است.

وی طرح‌های غیرکارشناسی را عاملی بر تغییر و از بین رفتن اکوسیستم منطقه عنوان کرد و گفت: در این جلسه موضوعات مختلف مطرح و مقرر شد هیئتی از بازرسان امور جهاد کشاورزی و محیط زیست سازمان بازرسی کل کشور به منطقه اعزام شوند و پس از بررسی میدانی نتایج را جمع‌بندی و سپس اعلام کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار