آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۵۳۷۱
باباخانیان خبر داد؛

باشگاه کتابخوانی ۱۰۰ تایی‌ها تمدید شد

مدیر امور کتابخانه‌ها و ترویج فرهنگ کتابخوانی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران از تمدید طرح جدید باشگاه کتابخوانی ۱۰۰ تایی‌ها در سی و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خبر داد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، عباس باباخانیان مدیر امور کتابخانه‌ها و ترویج فرهنگ کتابخوانی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گفت: همزمان با سی و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب و اجرای طرح جدید باشگاه کتابخوانی ۱۰۰ تایی‌ها در ایجاد فرصت خرید کتاب با شرایط و تسهیلات ویژه برای نوجوانان دوره متوسطه اول و دوم، بیش از ۵ هزار نفر در این طرح ثبت‌نام کرده‌اند.

وی ادامه داد: به دنبال استقبال از این برنامه، اجرای طرح باشگاه کتابخوانی ۱۰۰ تایی‌ها تا ۲۷ اردیبهشت‌ماه تمدید شده است و نوجوانان می‌توانند با ارسال عدد ۱۰۰ به سامانه پیامکی ۲۰۰۰۱۸۳۷ لینک ثبت‌نام را دریافت کرده و با تکمیل مشخصات خود، دریافت کارت عضویت باشگاه (به‌صورت دیجیتال) و حضور در سی و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب، کتاب‌های کمک آموزشی را تا سقف ۵۰ درصد تخفیف و کتب غیر درسی را تا سقف ۲۵ درصد تخفیف، تهیه کنند.

باباخانیان گفت: در اجرای میدانی این طرح در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، علاوه بر اطلاع‌رسانی موقعیت قرارگیری ناشران منتخب، سازه‌هایی در غرفه‌ها جهت شناسایی سریع مخاطبان، نصب شده است.

نوجوانان علاقه‌مند برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به پایگاه bk۱۰۰.farhangsara.ir مراجعه کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار