کد خبر:۱۰۷۶۸۳۹

جبلی: سوداگرانی که فقط به جیب خود می‌‎اندیشند مخالف تنظیم‌‎گری محتوا هستند / اگر تنظیم‌گری صحیح اتفاق بیفتد محتواهای نابه‌‎هنجار اجازه انتشار نخواهند یافت + فیلم

رئیس سازمان صدا و سیما در مورد آخرین وضعیت تنظیم گری محتوای فرهنگی فراگیر و ساترا با بیان اینکه امروز ما در یک دو راهی قرار داریم که آیا سود سرشار مادی از قبل تولیدات فراگیر فرهنگی باید اصالت داشته باشد یا سلامت فرهنگی جامعه؟ گفت: اگر تنظیم گری صحیح اتفاق بیفتد محتواهای نا به هنجار اجازه انتشار نخواهد یافت.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو،  پیمان جبلی، رئیس رسانه‌ملی در بخشی از گفت‌وگوی تفصیلی خود با «جام‌پلاس» در پاسخ به شبهه‌ای مبنی براینکه ساترا در کار نمایش خانگی سنگ‌اندازی می‌کند و این چالش به نوعی باعث هدر رفت ظرفیت شبکه نمایش خانگی برای تولید محتوای سرگرم‌کننده سالم می‌شود گفت: ساترا وظیفه بسیار سنگینی برای گسترش فعالیت‌های فرهنگی سالم در حوزه نمایش خانگی به‌عهده دارد و آن هم حمایت از تولیدات فاخر و سالم و متناسب با نیازهای فرهنگی جامعه است.

وظیفه اصلی ساترا جلوگیری از سوء‌استفاده ظرفیت نمایش خانگی است

وی تاکید کرد: البته جلوگیری از سوء‌استفاده از ظرفیت نمایش خانگی هم یک وظیفه اصلی ساتراست و به عبارتی ساترا به‌عنوان یک نهاد تنظیم‌گر حاکمیتی باید مراقب محتوا و سلامت فضای تولیدات فرهنگی در نمایش خانگی باشد.

جبلی افزود: بارها این را بیان کردم که مبانی قانونی تنظیم‌گری سازمان صداوسیما که به نام ساترا معروف شده، کاملا مشخص و روان است و قانون به استناد همین مبانی، وظیفه تنظیم‌گری حوزه نمایش خانگی را به صداوسیما واگذار کرده‌ است.

رئیس رسانه ملی تصریح کرد: این اختیار و وظیفه طبق قانون اساسی، دستور صریح و موکد مقام معظم رهبری، ابلاغیه رئیس وقت قوه‌قضاییه و دستورالعمل‌های مرتبط ـ که ساترا و سازمان صداوسیما را تنظیم‌گر حاکمیتی معرفی کرده ـ به سازمان صداوسیما واگذار شده ‌است.

جبلی با بیان اینکه بدون شک تولیدات فرهنگی علاوه بر حمایت، نیازمند کنترل، نظارت و مراقبت است ادامه داد: این سؤال مطرح است که کدام دستگاه باید این اقدام را انجام دهد؟ دستگاه‌های دولتی یا اجرایی وابسته به دولت که متناسب با تغییر دولت‌ها، ممکن است رویکردها و اراده آنها تغییر کند یا یک نهاد حاکمیتی که استانداردها و قواعد آن با تغییر و رفت‌وآمد دولت‌ها تغییر نمی‌کند، باید عهده‌دار این وظیفه خطیر باشد؟

وی در پایان تاکید کرد: همان‌طور که مطلعید در قانون اساسی هم نام صداوسیما به‌عنوان تنها رسانه‌ملی در کشور ذکر شده است و طبیعتا باید عهده‌دار این وظیفه حاکمیتی باشد.

کد ویدیو

رئیس سازمان صدا و سیما همچنین در مورد آخرین وضعیت مواجهه با محتوای فراگیر و موضوعات فرهنگی و بحث تنظیم گری محتوا گفت: 

برخی انگیزه ها یا منافع غیر فرهنگی که ورای در فعالیت های سکوی تولید محتوا در نمایش‌‎های خانگی قرار دارد سعی می کند تا با فرافکنی و تهمت زدن یا طرح ادعاهای غلط جلوی مسیر اصلاح در تنظیم گری محتوا را بگیرند.

امروز ما در یک دو راهی قرار داریم که آیا سود سرشار مادی از قبل تولیدات فراگیر فرهنگی باید اصالت داشته باشد یا سلامت فرهنگی جامعه؟  

طبیعتا آن مجموعه هایی که به هر حال با کسب سودهای سرشار مادی این حوزه را برای خود درآمد و بیزینس چرب و نرمی می بینند حتما مخالف تنظیم گری هستند. 

اگر تنظیم گری صحیح اتفاق بیفتد محتواهای نا به هنجار اجازه انتشار نخواهد یافت و مجموعه‌‎هایی که از نمایش خانگی صرفا به عنوان منبع درآمدی و سود سرشار نجومی برای خودشان بهره می‌‎برند حتما با روند تنظیم گری محتوا مخالف هستند.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار