آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۹۰۴۶
سیدحسن خمینی در مراسم ارتحال امام:

انقلاب امام، مردمی‌ترین انقلاب جهان است/جمهوری اسلامی کالبد مقدسی است که در قانون اساسی شکل گرفت

تولیت حرم مطهر امام خمینی(ره) گفت: جمهوری اسلامی کالبد مقدسی است که در قانون اساسی شکل گرفته و متشکل از دو قید مهم جمهوریت و اتکا به آحاد مردم است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام سیدحسن خمینی تولیت حرم مطهر امام خمینی (ره) در مراسم سی و چهارمین سالگرد ارتحال بنیانگذار انقلاب اسلامی اظهار کرد: سالروز ارتحال امام عظیم الشان را خدمت یکایک حضار تسلیت عرض می‌کنم.

وی گفت: ۳۴ سال پیش در چنین روزی یکی از تلخ‌ترین روز‌ها بر ملت ایران و مستضعفین جهان گذشت.

تولیت حرم مطهر امام خمینی (ره) افزود: رهبر فرزانه انقلاب سال گذشته در مراسم سالگرد ارتحال امام راحل تعبیری داشتند که از زمره جوامع الکلم است، یک کلمه قصاری که می‌تواند رمز و راز زندگی امام بزرگوار در جامعه تلقی شود و نقشه راهی برای آینده نظام جمهوری اسلامی و مردم باشد.

حجت الاسلام سیدحسن خمینی ادامه داد: ایشان در ابتدای سخن فرمودند که «امام» جان و روح جمهوری اسلامی است، تعبیر بسیار لطیفی و یکی از زیباترین تعبیر‌هایی است که در رابطه با نسبت امام (ره) و نظام برآمده از الله اکبرها، مجاهدت‌های امام راحل، زحمات طاقت فرسای مردم در ۲۰۰ سال اخیر، تلاش بی وقفه روحانیت شیعه و مجاهدت مستضعفان جهان است.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی بی تردید بزرگترین میراث امام (ره) است، تصریح کرد: امروز در هر جا هرکسی با امام (ه) و جمهوری اسلامی زاویه دارد، تیغ هجمه و دشمنی خود را نسبت به این نظام الهی معطوف می‌کند.

تولیت حرم مطهر امام خمینی (ره) بیان کرد: جمهوری اسلامی کالبد مقدسی است که در قانون اساسی شکل گرفته و متشکل از دو قید مهم جمهوریت و اتکا به آحاد مردم است.

حجت الاسلام سیدحسن خمینی با اشاره به اینکه امام (ره) مسیر خود را غیر از بیداری دل‌ها طی نکردند، افزود: امام راحل به بیداری دل‌های مردم توجه داشت و به دنبال کودتا و اقدامات خشن و دست بیگانه و نیرو‌های غیرمردمی نبود.

وی ادامه داد: امام راحل یک انقلابی به وجود آورد که بی تردید مردمی‌ترین انقلاب جهان است، امام پایه گذار جمهوری اسلامی و نظامی است که برآمده از خواست‌های مردم است.

تولیت حرم مطهر امام خمینی (ره) یادآور شد: رهبر معظم انقلاب در ابتدای سال فرمودند که انتخابات همواره یکی از اصول سیاسی جمهوری اسلامی است و باید نسبت به مقدمات آن و ارکان و سلامت آن توجه شود.

حجت الاسلام سیدحسن خمینی با اشاره به نقش اسلام تصریح کرد: نسبت اسلام و فقه؛ نسبت علم و واقعیت است. اسلام یعنی دینداری جز از مسیر یک فقه صحیح پیش نمی‌رود. حضرت امام (ره) شجاع، مبارز و انقلابی بود، اما در کنار همه این‌ها یک فقیه و مرجع تقلید بود. فقه ما بن مایه این نظام سیاسی است.

وی با اشاره به بیانات امام راحل در رابطه با تاثیر نقش مکان و زمان در اجتهاد، ادامه داد: فقهی که امام معرفی کردند فقه جامد خشک درجا زننده متحجر نیست امام می‌فرودند فقه ما باید خودش را با مکان و زمان و نقشی که از زمان و مکان در اجتهاد می‌گیرد، پیش ببرد.


ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار