کد خبر:۱۰۸۱۳۳۸

شکایت همسر خاشقچی از شرکت صهیونیستی سازنده بدافزار جاسوسی

همسر «جمال خاشقچی» روزنامه‌نگار مخالف دولت سعودی، از شرکت صهیونیستی سازنده بدافزار جاسوسی به اتهام نقش داشتن در جاسوسی از همسرش و در نتیجه کمک به قتل وی، شکایت کرد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری معا، «حنان العتر» از شرکت صهیونیستی NSO متخصص در تولید بدافزار‌های جاسوسی به اتهام استفاده از یک بدافزار برای جاسوسی از پیام‌های قاشقچی چند ماه قبل از کشته شدنش، شکایت کرده است.

وی در یک دادخواست حقوقی به دستگاه ذیربط در شمال ایالت ویرجینیا در آمریکا، اعلام کرد که این شرکت صهیونیستی به عمد دستگاه‌های الکترونیکی خاشقچی را هک کرد و از این طریق باعث شد که وی با از دست دادن فاجعه بار همسرش، آسیب بزرگی را متحمل و امنیت، آزای و حریم خصوصی اش سلب شود.

شرکت سازنده بدافزار پگاسوس نیز در پاسخ اولیه اعلام کرد که شکایت را ندیده، اما زمانی که یک نسخه از متن شکایتنامه برایش ارسال شد، باز هم پاسخی نداد.

این شرکت پیشتر مدعی شده بود که از فناوری اش برای هک دستگاه‌های الکترونیکی خاشقچی استفاده نشده است.

در مورد این شرکت صهیونیستی گفته شده که دست به عرضه فناوری‌های جاسوسی خود از جمله بدافزار «پگاسوس» به سازمان‌های جاسوسی و نهاد‌های مجری قانون در سراسر جهان می‌زند.

خاشقچی ۵۹ ساله، روزنامه نگار مخالف دولت عربستان پیش از آنکه در سال ۲۰۱۸ در کنسولگری عربستان در استانبول به قتل برسد، برای روزنامه واشنگتن پست کار می‌کرد.

سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا در سال ۲۰۲۱ به این نتیجه رسیدند که محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، عملیاتی برای بازداشت یا قتل خاشقجی را تایید کرده در حالی که دولت عربستان دست داشتن ولیعهد سعودی را به هر نحوی رد می‌کند و می‌گوید که قتل خاشقچی جنایتی فجیع است که توسط یک گروه سرکش انجام شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار