کد خبر:۱۰۸۴۴۶۳
کارگردان برنامه تلویزیونی در گفتگو با دانشجو عنوان کرد

ظهور اقوام رنگارنگ ایران در «همآهنگ» برای اتحاد / زنده‌خوانی سرود را احیا کردیم

عقابی با بیان اینکه برای صدابرداری برنامه‌ای مثل «همآهنگ» لازم است تا مسائل پیچیده‌‎ای را مد نظر قرار دهیم تأکید کرد: اینکه گروه‌های سرود در این چند وقت اخیر عادت به پلی بک خوانی کردند، ما رنگ ها، لهجه‌ها و اقوام مختلف ایران را در برنامه همآهنگ داشتیم که می‌تواند نشانه‌ای از وحدت ایران باشد.  

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو - سید رضا میرجعفری، دوشنبه ۱۲ تیر ماه ضبط آخرین مرحله از برنامه «همآهنگ» بود که به تهیه‌کنندگی سیدمحمدصادق حسینی و کارگردانی مهدیار عقابی از ۳۰ فروردین روی آنتن تلویزیون رفته و قرار است اواخر تیر ماه مرحله نهایی آن از شبکه‌های افق و نسیم سیما شود.  

گفت و گویی داشتیم با مهدیار عقابی کارگردان این برنامه که با اشاره به چالش های ضبط و تولید چنین برنامه‌هایی گفت: برنامه همآهنگ از ابتدا تا همین امروز که ضبط آخرین قسمت آن از چالش است و تولید چنین برنامه‌‎هایی با حاشیه‌‎ها و مشکلات زیادی همراه می‌‎شود. 

همآهنگ اولین برنامه تلویزیونی سرودخوانی

وی با توضیح اینکه چنین برنامه ای برای اولین بار در حال تولید است اضافه کرد:  در تمام مسیر لازم است که همه جوانب امر مدیریت شود که خدا را شکر برنامه همآهنگ به خروجی مطلوبی رسید و با توجه به بازخوردهایی که خودم داشتم نتیجه مطلوب برای ما حاصل شد و راضی کننده بود. 

عقابی در ادامه و در مورد صدابرداری و زنده خوانی گروه‌‎های سرود در این برنامه به خبرنگار خبرگزاری دانشجو پاسخ داد: برای صدابرداری چنین برنامه‌ای لازم است تا مسائل پیچیده‌‎ای را مد نظر قرار دهیم وی با بیان اینکه گروه‌های سرود در این چند وقت اخیر عادت به پلی بک خوانی کردند در برنامه همآهنگ سعی به احیای موضوع زنده خوانی سرودها داشتیم.

کارگردان برنامه همآهنگ در مورد جذابیت برنامه هم توضیح داد:  بسیاری معتقد بودند که رفتن به سمت سرود جذابیت لازم را ندارم و محکوم به شکست است اما با تدبیر و تلاش همه همکاران و اضافه کردن عنصر تصویر و فرم سرود را از یک مدیوم سمعی به یک قالب سمعی و بصری تبدیل کردیم  که هم از دیدن و شنیدن آن لذت می بریم و جذاب هم شد.

گروه‌‎های سازمانی فعال نیستند

عقابی از حضور گسترده سرودها از سراسر ایران در برنامه همآهنگ خبر داد و اقزود: ابتدای کار برای اینکه بتوانیم استعدادهای سرود را کشف کنیم از مشارکت مجموعه هایی که در حوزه سرود کار می‌‎کنند مثل آموزش پرورش، کانون پرورش فکری کودک و نوجوان و حوزه هنری و همه سازمان هایی که در تولید سرود فعال هستند استفاده کردیم ولی باید این را بگوییم که بسیاری از اطلاعات را که صحت سنجی کردیم متوجه شدیم واقعا گروه های سرود فعال نیستند و بسیاری از آنها فرمالیته هستند.

همآهنگ رنگارنگ ایران و نمادی از اتحاد

عقابی در مورد استعدادیابی گروه های سرود توضیحات بیشتری داد و با اشاره به جست و جو در سراسر ایران تأکید کرد: مستقیم به سراغ خود گروه ها رفتیم و حتی از روستاهایی گروه سرود پیدا کردیم که اصلا فکر نمی کردیم گروه داشته باشند به عنوان مثال گروه سرودی از بشاگرد بود که کلی قصه از این روستا شنیدیم و باور نمی کردیم که مثلا از این روستا گروهی وجود داشته باشد و هر چقدر بیشتر جست و جو کردیم گروه هایی را یافتیم که اتفاقا به مفهوم سرود نزدیک تر بودند و درگیر پاپ و مدرن سرود نشده بودند و اصل سرود را اجرا می‌‎کنند که جذابیت نوع خودش را در برنامه داشت. ما رنگ ها، لهجه ها و اقوام مختلف ایران را در برنامه همآهنگ داشتیم که می تواند نشانه ای از وحدت ایران باشد. 

غصه سکوت صحنه همآهنگ و احتمال تولید فصل جدید همآهنگ

این کارگردان در پایان و در مورد احتمال تولید فصل جدید برنامه همآهنگ هم به خبرنگار خبرگزاری دانشجو پاسخ داد: از امروز غم بعد از اتمام برنامه را دارم حدود دو سال با این برنامه زندگی کردم و امروز که ضبط آخرین برنامه در مرحله نهایی است غصه این را از الان می خورم که دیگر در این صحنه سکوت حاکم خواهد شد اما بعد از یک استراحت با تصمیم مدیران در خدمت اجرای دوباره و فصل جدید برنامه خواهم بود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار