آمادگی مصر برای انتخابات موروثی ریاست جمهوری
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۸۴۱

آمادگی مصر برای انتخابات موروثی ریاست جمهوری

در حالی که مدت زیادی به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری مصر نمانده است، نماينده شورای ملی حقوق بشر این کشور از آمادگی برای برگزاری انتخابات خبر داد.
به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از الاسلام الیوم، شورای ملی حقوق بشر مصر از آمادگی برای انتخابات ریاست جمهوری مصر در زمستان سال جاری و تمرین نیروهای پلیس و ماموران انتخاباتی برای آمادگی جهت برگزاری انتخابات خبر داد.

مقبل شاکر، معاون رئیس شورای ملی حقوق بشر دیروز تصریح کرد: این شورا هم اکنون آماده برگزاری اتنخابات آتی ریاست جمهوری که قرار است ماه سپتامبر برگزار شود بوده و اقدامات لازم را انجام می دهد.

شاکر با اشاره به انتخابات پارلمانی یک ماه پیش و شکست اخوان المسلمین و تحریم انتخابات از سوی آن ها، از آن ها و گروه های حقوقی و دولتی دیگر انتقاد کرد.

این در حالیست که منتقدان دولت مصر انتخابات برگزار شده و انتخابات آتی را جانبدارانه و از پیش تعیین شده توصیف می کنند.

البرادعی، رئیس سابق سازمان انرژی اتمی نیز خواستار تحریم انتخابات شده است.

لازم به ذکر است، غیر از حزب حاکم تا کنون هیچ حزبی کاندیدای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری نشده است./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار