آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۹۲۶۵

بارش‌ها در چین شدیدتر می‌شود / هشدار قرمز صادر شد

به گفته مقامات محلی، همزمان با بارش شدید باران در پکن پایتخت چین، مسئولان هشدار قرمز در این خصوص صادر کرده اند.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از چاینا دیلی، سازمان هواشناسی پکن از ساعت ۵:۳۰ بعد از ظهر روز شنبه هشدار قرمز، بالاترین سطح هشدار در این کشور برای وقوع طوفان باران را صادر کرد. به گفته مسئول این سازمان، از شنبه شب تا سه شنبه شب، این شهر با بارش شدید مواجه خواهد شد و مناطق غربی و جنوبی آن تحت تاثیر طوفان‌های شدید باران قرار خواهند گرفت.

ادارات امداد و نجات پکن اکنون در بالاترین سطح از واکنش اضطراری قرار دارند و مسئولان ساکنان را تشویق به کار از خانه کرده اند.

چین دارای یک سیستم واکنش اضطراری کنترل سیل چهار سطحی است که سطح یک فوری‌ترین واکنش محسوب می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار