سید محمد دهنوی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان در گفتگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجوی اظهار کرد: متاسفانه در دورههای گذشته بخش زیادی از ظرفیتهای زیربنایی حوزه اقتصادی افراد و سرمایهگذارانی واگذار شده است که اهلیت فنی و مالی اجرای پروژهها را ندارند در تلاش هستیم تا ظرفیتها به داراییها دولت برگشته و به سرمایه گذاران راغب و توانمند واگذار شود.
دهنوی افزود: یکی از مباحث و ظرفیتهایی که زمینه ارزآوری مناسبی به دنبال داشته است استحصال، فراوری و تکمیل زنجیره در استان گلستان است که شرکتهای فعال فعلی آن را عملیاتی کرده اند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان گفت: حدود ۲ سال از اتمام مرحله اکتشاف توسط ۲ شرکت متقاضی سرمایهگذاری در صنعت ید در استان گلستان میگذرد؛ اما تمکن مالی این شرکتها برای استقرار و آغاز عملیات استحصال به تایید نهادهای مالی نرسیده است که در تلاش هستیم این مباحث تعیین تکلیف شده و در صورت ضرورت این میادین اکتشاف شده به عرصههای ملی بازگردد.
وی ادامه داد: چند شرکت جدید در حال پیگیری فرایندهای لازم برای دریافت مجوز اکتشاف و استقرار واحدهای تولید ید در استان هستند که رویههای اداری در دسته اقدام است.
دهنوی افزود: با عملیاتی شدن سامانه و درگاه ملی و استانی صدور مجوزها تاکنون ۱۲ هزار درخواست در گلستان ثبت شده است که ۷۵۰۰ مجوز برای متقاضیان صادر شده است.
دهنوی گفت: برای اولین بار در تاریخ استان گلستان ۴۳ مجوز سرمایهگذاری بینام در حوزههای مختلف صادر شده است که سرمایه گذاران دارای اهلیت فنی و مالی میتوانند از این فرصتها بهرهمند شوند.
دهنوی از حمایت ویژه مجموعه مالی و بانکی از پروژههای پیشران استان گلستان خبر داد و گفت: ۱۴۰ واحد راکد یا دارای عملیات اجرایی بالای ۶۰ درصد در استان شناسایی شده اند که زمینه لازم برای تامین سرمایه مورد نیاز این پروژهها از سوی مجموعههای بانکی فراهم شده است.