کد خبر:۱۰۹۳۹۱۸

گفتمان غالب در دانشگاه باید توجه به امور مثبت باشد

معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان گفت: آنچه اهمیت دارد این است که گفتمان غالب در دانشگاه باید توجه به امور مثبت باشد.
گفتمان غالب در دانشگاه باید توجه به امور مثبت باشد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل ازسازمان امور دانشجویان، اردوان ارژنگ معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان در هفتاد و دومین نشست معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور که به میزبانی دانشگاه مراغه برگزار شد در خصوص آیین نامه جدید دانشجویان سرآمد گفت: رایزنی‌های بسیاری انجام شده است و معاونین دانشجویی، مدیران بخش‌های آموزشی، پژوهشی و فناوری در سطح معاونین وزارت و کارشناسان مربوطه طی چندین ساعت با یکدیگر به هم اندیشی پرداختند که در نتیجه به تدوین آیین نامه‌ای در خصوص دانشجویان سرآمد دست یافتند که امیدواریم تا هفته آینده جهت اجرا به دانشگاه‌ها ابلاغ شود.

وی با تاکید بر اینکه در آیین‎نامه دانشجویان سرآمد به دنبال کار‌های خوب، انسان‌های خوب با ویژگی‌های خوب هستیم؛ افزود: زمانی که از کلمه خوب استفاده می‌کنیم تنها معنا و مفهوم اخلاقی آن مدنظر نیست بلکه آنچه اهمیت دارد این است که گفتمان غالب در دانشگاه توجه به امور مثبت باشد.

دکتر ارژنگ ادامه داد: علت بروز برخی حوادث در سال ۱۴۰۱ گفتمان غالب در دانشگاه‌ها بود که در بسیاری از موارد مثبت نبود در همین راستا وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به سازمان امور دانشجویان دستور داد که به تنظیم آیین‌نامه دانشجویان سرآمد بپردازد.

معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان با اشاره به شعار هفتاد و دومین نشست معاونان دانشجویی کشور «مدیریت روزآمد، دانشگاه کارآمد، دانشجوی سرآمد» تصریح کرد: مدیریت روز آمد یعنی باید در تکنولوژی سخن، ایده، مدیریت، طرح‌های روز آمد رفاهی و غیر رفاهی به روز باشید تا دانشگاه نیز کارآمد باشد و خروجی این دو مقوله به دانشجوی سرآمد ختم خواهد شد.

 ارژنگ در پایان خاطرنشان کرد: ما بدون جهت این شعار را انتخاب نکرده‌ایم، قصد داریم دانشجو را به فضایی انتقال دهیم تا سرآمد شود در این راستا امتیازاتی را نیز برای این دانشجویان در نظر گرفته ایم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار