به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به اجرای طرح پایلوت تامین مسکن برای اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاهها و موسسات آموزش عالی در ۳ استان آذربایجانشرقی، اردبیل و تهران گفت: برای تامین مسکن استادان و کارکنان دانشگاهها با توجه به قانون جهش ملی مسکن قرار شد بیش از ۱۰۰۰ هکتار از اراضی دانشگاهها را با توافق با وزارت راه و شهرسازی برای ساخت مسکن استادان استفاده کنیم. این اراضی نباید در پردیس اصلی باشد، طرح تفصیلی برای ساخت آن وجود نداشته و به نحوی مازاد باشد.
وی ادامه داد: در حال حاضر براساس طرح نهضت ملی مسکن و توافقی که با وزارت راه و شهرسازی داشته ایم، اراضی دانشگاهها و متقاضیان را مشخص کرده و سه استان آذربایجانشرقی، اردبیل و تهران را بهعنوان پایلوت و پیشران این طرح انتخاب کرده ایم، ما در این سه استان، اراضی و مقدار اراضی آن را مشخص کرده و برای جدا سازی سند زمینها به وزارت راه و شهرسازی معرفی کرده ایم، متقاضیان نیز مشخص هستند.
معاون اداری مالی وزارت علوم افزود: ما مصمم هستیم در این سه استان با نهایت سرعت بتوانیم در اولین فرصت ممکن، عملیات اجرایی را آغاز کنیم، چون هم زمین و هم متقاضی آن مشخص است، در تفاهم نامه مشترکی که امضاء شده نیز همه موارد توضیح داده شده است.
خطیبی همچنین پیش از این عنوان کرده بود، باتوجه به اینکه فرم «ج» متقاضیان مسکن باید سبز باشد (فاقد مسکن و وام مسکن باشند)، ما از وزارت راه و شهرسازی خواستیم که این بند در خصوص دانشگاهیان در نظر گرفته نشود و براین اساس کسانی که فاقد مسکن هستند، زمین رایگان دریافت میکنند و افراد دارای مسکن نیز ۲۰ درصد قیمت کارشناسی را نقدی و ۸۰ درصد را در اقساط ۱۰ ساله پرداخت خواهند کرد.