آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۳۴۱۳

حزب‌الله از حمله به مواضع رژیم صهیونیستی خبر داد

جنبش حزب‌الله لبنان اعلام کرد در پاسخ به تجاوزات رژیم صهیونیستی چند مواضع این رژیم را در شمال اراضی اشغالی هدف قرار داده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، جنبش حزب‌الله لبنان، عصر امروز (جمعه)، درباره حمله رژیم صهیونیستی به برخی مناطق جنوبی لبنان بیانیه صادر کرد.

مقاومت اسلامی لبنان اعلام کرد: «در پاسخ به تجاوزات اسرائیل به اطراف برخی از مناطق جنوبی لبنان، مجاهدان مقاومت اسلامی به مواضع دشمن حمله کردند».

حزب‌الله در ادامه اعلام کرد که مواضع العباد، مسکفعام، رامیا و جل العالم در اراضی اشغالی به صورت مستقیم و مناسب هدف قرار گرفته و شلیک‌ها «به طور دقیق» با اهداف برخورد داشتند.

مقاومت اسلامی لبنان در روز‌های گذشته نیز مواضع رژیم صهیونیستی را هدف حمله قرار داده بود که به دنبال آن تعدادی از نظامیان صهیونیست به هلاکت رسیده بودند.

ارتش رژیم صهیونیستی، عصر امروز، مناطقی را در جنوب لبنان از جمله یک دیدبان ارتش این کشور را هدف قرار داده بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار