آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۶۶۴۷
گزارش|

الزام ۹۲ شرکت بزرگ برای پرداخت مالیات در هرمزگان / برطرف شدن مشکلات شهرداری بندرعباس با ورود دستگاه قضایی + فیلم

با ورود و تعامل دستگاه قضایی و اجرایی هرمزگان بخش زیادی از درآمد حاصل از مالیات شرکت‌ها به استان بازگشت و نه تنها مشکل پرداخت حقوق کارکنان شهرداری بندرعباس برطرف بلکه پروژه‌های نیمه تمام خود را به پایان رساند.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، شهر بندرعباس در استان هرمزگان دارای ظرفیت‌های مالی و اقتصادی فراوانی است که توقع می‌رود با توجه به این منابع خدمات ویژه‌ای به مردم و گردشگرانی که در استان حضور پیدا می‌کنند داده شود؛ با حضور در شهر و صحبت با اهالی بندرعباس متوجه شدیم درگذشته خدمات و امکانات رفاهی در حد یک شهر بزرگ اقتصادی برای مردم نبوده و از اوضاع گله‌مند بوده‌اند.

مردمی که از نداشتن شهربازی، خیابان‌های پرترافیک و دیگر مشکلات سخن می‌گفتند، اوضاع شهر را نسبت به ۵ سال قبل بهتر عنوان کردند؛ با پیگیری از شهردار بندرعباس متوجه شدیم یکی از علل نبود زیرساخت و امکانات در شهر تامین نشدن بودجه‌های مالی است، به نحوی که شهرداری را در پرداخت حقوق کارکنان خود دچار مشکل کرده بود.

یکی از دلایل تامین نشدن بودجه شهرداری، شرکت‌های بزرگی است که در استان هرمزگان فعالیت اقتصادی دارند و از منابع آن استفاده، اما مالیات خود را در استان دیگر پرداخت می‌کنند.

مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری استان هرمزگان با ورود به این موضوع که اگر حل نمی‌شد، درآینده پرونده‌های زیادی را در دستگاه قضایی به وجود می‌آورد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو گفت: دستگاه قضایی استان هرمزگان در راستای تحقق و ارتقای عدالت اجتماعی گام‌های بزرگی برداشته است که یکی از آن‌ها بحث پرداخت مالیات شرکت‌های بزرگ در محل فعالیت‌شان یعنی استان هرمزگان است.

وی افزود: در این راستا ۹۲ شرکت بزرگ در هرمزگان شناسایی و پیگیری شد که چرا مالیات را در خارج از استان منتقل می‌کنند؛ آن‌ها ملزم شدند تا مالیات را در محل فعالیت پرداخت کنند.

کد ویدیو

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان بیان کرد: از محل بازگشت عوارض و ارزش افزوده این مالیات‌ها به استان هرمزگان حدود ۴ هزار میلیارد تومان به شهرداری و دهیاری‌ها استان پرداخت شده است که توانستند طرح‌های خوبی را اجرا و خدمات مطلوب‌تری را برای شهروندان فراهم کنند؛ شناسایی و پیگیری این موضوع در استان توسط دستگاه قضایی ادامه دارد و در آینده شاهد رشد خدمت‌رسانی بهتر در حوزه شهرداری خواهیم بود.

با ورود و تعامل دستگاه قضایی و اجرایی هرمزگان بخش زیادی از درآمد حاصل از مالیات شرکت‌ها به استان بازگشت و نه تنها مشکل پرداخت حقوق کارکنان شهرداری بندرعباس برطرف بلکه پروژه‌های نیمه تمام خود را به پایان رساند.

کد ویدیو

مهدی نوبانی شهردار بندرعباس در گفتگو با دانشجو مجموعه گردشگری پنجه‌علی را نمونه موفق این اقدام که در سال‌های اخیر رضایت مردم را به دنبال داشته است عنوان کرد و افزود: نزدیک به ۳ سال قبل با ورود و بررسی دستگاه قضایی استان و استاندار، متوجه شدند درآمد‌های مالیاتی که باید توسط شرکت‌ها پرداخت و در استان هزینه شود، اتفاق نمی‌افتد.

وی بیان کرد: شرکت‌هایی که باعث آلودگی و ایجاد مشکل برای محیط زیست استان می‌شوند، از منابع هرمزگان استفاده می‌کردند، اما مالیات‌شان را که باید برای مردم شهر هزینه شود در استان دیگری پرداخت می‌کردند.

شهردار بندرعباس اظهار کرد: با ورود دستگاه قضایی شرکت‌ها شناسایی و مالیات به استان برگشت، البته هنوز هم هستند شرکت‌های بزرگی که چند صد میلیارد مالیات‌شان در استان دیگر پرداخت می‌شود و می‌تواند این مبالغ هر ماه حق بندر باشد و در حوزه نوبانی نوبانی گفت: خدمات‌رسانی اتفاقات بهتری در استان صورت گیرد؛ الان پرونده‌های مالیاتی شرکت‌های بیشتری در حال بررسی است تا حق مردم احصا شود.

وی افزود: همه‌ی مردم بندرعباس را به دریا می‌شناسند، درصورتی که در استان مناطق کوهستانی زیادی وجود دارد و مجموعه ۴۰۰ هکتاری پنجه‌علی که با تازگی افتتاح شده و به بام بندرعباس معروف است، در همین منطقه‌ی کوهستانی است قرار دارد.

شهردار بندرعباس بیان کرد: ذهزینه ساخت این مجموعه بزرگ در بندرعباس از درآمد‌های شهرداری در حوزه مالیاتی انجام شد، بنده از دستگاه قضایی و استانداری هرمزگان بسیار تشکر می‌کنم چرا که هزینه‌های مردم به خود استان برگشت.

منتشر نشود + فیلم

وی افزود: این مکان از قدیم فضای پیاده روی برای کوهنوردان و ورزشکاران بود، البته به دلیل بافت کوهستانی و نداشتن امکانات خلافکاران هم حضور داشتن، اما در حال حاضر به فضای گردشگری در استان تبدیل شده است و در روز‌های تعطیل بالغ بر ۵ تا ۶ هزار نفر از این مکان‌ها دیدن می‌کنند.

نوبانی در پایان گفت: در مجموعه پنجه‌علی پل معلق ۴۰۰ متری به ارتفاع ۸۰ متر، زیپ لاین ۲۶۰ متری با ارتفاع ۱۰۰ متر، پارک، رستوران و فضا‌های گردشگری متنوعی وجود دارد که باتوجه به هوای بهتر نسبت به خود مورد استقبال مردم قرار گرفته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار