آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۷۲۷۷

رایزنی «فیدان» و «بلینکن» درباره تحولات غزه و گسترش ناتو

وزرای خارجه آمریکا و ترکیه امروز درباره تحولات غزه و گسترش ناتو رایزنی کردند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری آناتولی، هاکان فیدان، وزیر امور خارجه ترکیه امروز دوشنبه با آنتونی بلینکن همتای آمریکایی خود به صورت تلفنی رایزنی کرد.

بر اساس اعلام این خبرگزاری، محور اصلی گفتگوی تلفنی وزرای خارجه آمریکا و ترکیه تحولات مرتبط با آتش افروزی‌های اخیر اشغالگران قدس علیه مردم مظلوم فلسطین بود.

در بیانیه صادره از سوی وزارت خارجه ترکیه در این ارتباط آمده است که هاکان فیدان و آنتونی بلینکن همچنین در خصوص روند گسترش ناتو نیز گفتگو کردند.

در این تماس، جلوگیری از گسترش درگیری‌های غزه به منطقه، تلاش برای تضمین آزادی اسرا، فوریت ایجاد گذرگاه ارسال کمک‌های بشردوستانه (برای مردم مظلوم غزه) و روند گسترش ناتو مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وزیر امور خارجه ترکیه در این تماس بار دیگر تاکید کرد که هدف قرار دادن مردم غزه غیرقابل قبول است و باید متوقف شود.

از سوی دیگر، وزارت امور خارجه آمریکا با انتشار بیانیه‌ای در این باره اعلام کرد که وزیر امور خارجه این کشور با وزیر خارجه ترکیه گفتگوی تلفنی درباره جنگ رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین و همچنین نامزدی سوئد برای پیوستن به ناتو انجام داده است.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، وزارت خارجه آمریکا در این بیانیه با اشاره به عملیات طوفان الاقصی اعلام کرد که آنتونی بلینکن مجددا حمله حماس علیه رژیم صهیونیستی را محکوم کرد!

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار