آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۹۴۱۵

واحد پایلوت رفع نیازها و مشکلات صنعت الکل ایجاد می‌شود

در جلسه مشترک کارگروه بیوتکنولوژی صنعتی و محیط زیست ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی ریاست‌جمهوری با انجمن تولیدکنندگان اتانول ایران مقرر شد که واحد پایلوت رفع نیاز‌ها و مشکلات صنعت الکل ایجاد شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در جلسه‌ای که با حضور بابایی‌پور؛ مدیر کارگروه بیوتکنولوژی صنعتی و محیط زیست ستاد توسعه زیست‌فناوری، فولادی؛ مشاور کارگروه بیوتکنولوژی صنعتی و محیط زیست ستاد توسعه زیست‌فناوری، درفشی؛ کارشناس کارگروه بیوتکنولوژی صنعتی و محیط زیست ستاد توسعه زیست‌فناوری و نمایندگان انجمن تولیدکنندگان اتانول ایران از جمله پارسایی، رئیس انجمن، اسدی، بازرس اصلی، عارف‌نیا و احرار، معاونین انجمن برگزار شده بود، درباره حل مشکلات تولیدکنندگان الکل در کشور گفتگو و برنامه‌ریزی شد.

پیرو مذاکرات انجام شده در این جلسه، انجمن تولیدکنندگان اتانول و دبیرخانه تولیدکنندگان خمیرمایه موظف شدند که ضمن همفکری با تولیدکنندگان عضو این انجمن به بررسی و شناسایی مشکلات این صنعت پرداخته و موارد را به کارگروه بیوتکنولوژی صنعتی و محیط زیست ستاد توسعه زیست فناوری اعلام کنند.

به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، کارگروه بیوتکنولوژی صنعتی و محیط زیست ستاد توسعه زیست فناوری، مطابق با برنامه‌ها و اهداف تعیین شده و با توجه به ابزارهای موجود اقدام به رفع گلوگاه‌های صنعت الکل و خمیرمایه می‌کند و بررسی و تجمیع اطلاعات از سوی انجمن تولیدکنندگان اتانول می‌تواند برای ارائه در نشست آینده این کارگروه در مورد صنعت الکل و خمیرمایه که احتمالا در ماه جاری برگزار خواهد شد، مؤثر و مفید باشد.

از دیگر موارد مهم مطرح شده در این جلسه، پیشنهاد راه‌اندازی واحد پایلوت از طرف مدیر کارگروه بیوتکنولوژی صنعتی و محیط زیست ستاد توسعه زیست‌فناوری بود که مورد استقبال انجمن تولیدکنندگان اتانول ایران قرار گرفت و مقرر شد که پایلوت مورد نظر در راستای رفع نیازها و مشکلات پیش روی صنعت الکل و خمیر مایه ایجاد شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار