به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شهبازی سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در جلسه شورای اجرایی مهارت ورزی و اشتغال دانشگاه تهران اظهار کرد: اشتغال ورزی و کسب مهارتهای لازم جهت ورود به بازار کار، امروزه برای دانشجویان امری بسیار حیاتی است و با توجه به رقابت پذیری در بازار کار و نیاز به تخصصهای متنوع، ارتقای مهارتهای دانشجویان و یافتن فرصتهای شغلی مناسب، از اهمیت ویژهای برخوردار است.
وی ادامه داد: مهارت ورزی به دانشجویان این امکان را میدهد تا مهارتهای عملی و تجربی مرتبط با رشته تحصیلی خود را بهبود بخشند و به تجربه عملی بپردازند. همچنین مهارت ورزی به دانشجویان فرصت میدهد تا با محیط کار و اشتغال خود آشنا شوند و تجربه عملی کسب کنند.
شهبازی تاکید کرد: مهارت ورزی میتواند فرصت مناسبی برای دانشجویان در برقراری ارتباط با جامعه، صنعت و کسب آشنایی با شرکتها و سازمانهای مختلف ایجاد کند. همچنین با انجام فعالیتهای عملی، مهارتهای جدیدی را فرا میگیرند و تواناییهای خود را بهبود میبخشند.
سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی تصریح کرد: ارتقای مهارتهای عملی از طریق دورههای آموزشی، فعالیتهای داوطلبانه و شرکت در پروژههای تحقیقاتی، به دانشجویان کمک میکند تا مهارتهای لازم برای ورود به بازار کار را کسب کنند و به شغل مورد نظر خود دست یابند.
وی خاطر نشان کرد: مساله مهارت ورزی و یادگیری تجربی در رشتههای علوم انسانی مورد توجه ویژه قرار دارد. از دو سال پیش بحث مهارت ورزی دردانشگاه به صورت جدی برنامه ریزی شد و به صورت تخصصی این بحث با ایجاد اداره کل مهارت پیگیری خواهد شد. متولی اردوهای مهارتی در دانشگاه اداره کل مهارت خواهد بود که با همکاری همه ارکان دانشگاه برنامه ریزی و اجرا صورت خواهد گرفت. در بخش پژوهشهای کاربردی معاونت پژوهش و فناوری متولی امر است و دروس بادگیری تجربی دانشجویان نیز توسط معاونت آموزشی دانشگاه اجرا خواهد شد.