کد خبر:۱۱۲۰۵۱۱

شهبازی: اشتغال ورزی و کسب مهارت‌های لازم برای دانشجویان امری بسیار حیاتی است

سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران گفت: اشتغال ورزی و کسب مهارت‌های لازم جهت ورود به بازار کار، امروزه برای دانشجویان امری بسیار حیاتی است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شهبازی سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در جلسه شورای اجرایی مهارت ورزی و اشتغال دانشگاه تهران اظهار کرد: اشتغال ورزی و کسب مهارت‌های لازم جهت ورود به بازار کار، امروزه برای دانشجویان امری بسیار حیاتی است و با توجه به رقابت پذیری در بازار کار و نیاز به تخصص‌های متنوع، ارتقای مهارت‌های دانشجویان و یافتن فرصت‌های شغلی مناسب، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی ادامه داد: مهارت ورزی به دانشجویان این امکان را می‌دهد تا مهارت‌های عملی و تجربی مرتبط با رشته تحصیلی خود را بهبود بخشند و به تجربه عملی بپردازند. همچنین مهارت ورزی به دانشجویان فرصت می‌دهد تا با محیط کار و اشتغال خود آشنا شوند و تجربه عملی کسب کنند.

شهبازی تاکید کرد: مهارت ورزی می‌تواند فرصت مناسبی برای دانشجویان در برقراری ارتباط با جامعه، صنعت و کسب آشنایی با شرکت‌ها و سازمان‌های مختلف ایجاد کند. همچنین با انجام فعالیت‌های عملی، مهارت‌های جدیدی را فرا می‌گیرند و توانایی‌های خود را بهبود می‌بخشند.

سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی تصریح کرد: ارتقای مهارت‌های عملی از طریق دوره‌های آموزشی، فعالیت‌های داوطلبانه و شرکت در پروژه‌های تحقیقاتی، به دانشجویان کمک می‌کند تا مهارت‌های لازم برای ورود به بازار کار را کسب کنند و به شغل مورد نظر خود دست یابند.

وی خاطر نشان کرد: مساله مهارت ورزی و یادگیری تجربی در رشته‌های علوم انسانی مورد توجه ویژه قرار دارد. از دو سال پیش بحث مهارت ورزی دردانشگاه به صورت جدی برنامه ریزی شد و به صورت تخصصی این بحث با ایجاد اداره کل مهارت پیگیری خواهد شد. متولی اردو‌های مهارتی در دانشگاه اداره کل مهارت خواهد بود که با همکاری همه ارکان دانشگاه برنامه ریزی و اجرا صورت خواهد گرفت. در بخش پژوهش‌های کاربردی معاونت پژوهش و فناوری متولی امر است و دروس بادگیری تجربی دانشجویان نیز توسط معاونت آموزشی دانشگاه اجرا خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار