به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، علیرضا زالی در جلسه شورای فرهنگی دانشگاه ضمن مرور فعالیتهای فرهنگی دانشگاه طی سه ماه اخیر، اقدامات و برنامههای اجرا شده را فاخر و وزین دانست.
وی گفت: تمامی این برنامهها که ماحصل جلسات و همکاری و حمایت شورای فرهنگی دانشگاه است باید در سالهای آینده نیز برگزار و به دقت مستند شود.
زالی با بیان اینکه برنامههای فرهنگی در حال توسعه است و بسیاری از آنها برای اولین بار در سطح دانشگاهی اجرا شده است، افزود: از ماهیت و اثربخشی این برنامههای منحصر به فرد دانشجویی و فرهنگی در سطح دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نباید ساده گذشت.
به گفته وی فعالیتهای فرهنگی دانشگاه به دو شکل ابلاغی از سوی وزارت بهداشت یا مصوب در شورای فرهنگی دانشگاه، برای اجرا مطرح میشود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار کرد: انجام فعالیتهای فرهنگی نیاز به نوآوری و خلاقیت دارد و از همینرو اجرای آن را باید به دانشجویان سپرد، چراکه این تقسیم کار در دانشگاه، چالاکی فرهنگی ایجاد میکند. باید با در نظر گرفتن سهم معنوی هر گروه دانشجویی، از نهایت ظرفیت سایر تشکلها و کانونها برای برگزاری برنامهها استفاده شود.
زالی همچنین بر رویکرد مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری در زمینه ارتقای فعالیتهای فرهنگی در سطح جامعه تاکید کرد و با بیان اینکه ستاد و هیات رییسه دانشگاه باید در مسیر اجرای برنامههای فرهنگی و فوق برنامه، مربیگری کنند، گفت: منابع باید در اختیار دانشجویان باشد و اجرا را نیز باید به آنها بسپاریم. تجربه نشان داده است اگر به نیروی جوان و پویای دانشجویی اعتماد کنیم، خروجی با کیفیتتری خواهیم داشت.
وی بر ضرورت جدیتر گرفتن برنامههای انتخاباتی با توجه به محدودیت زمان تا انتخابات تاکید کرد و از همراهی هیئت رییسه با دانشجویان در این مسیر خبر داد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به لزوم طراحی بستههای آییننامهای و فرهنگی برای دانشجویان بینالملل، تصریح کرد: در خصوص بسته آییننامهای، مهمترین بحث موضوع پوشش دانشجویان است. دانشجویان بینالملل در بدو ورود به دانشگاه باید با قوانین آشنا باشند و آن را رعایت کنند.
سمیه اسماعیلی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این جلسه با اشاره به اینکه در دیدار با معاونین دانشجویی و فرهنگی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور مقرر شد گزارش تفصیلی برنامههای فرهنگی دانشگاه به منظور تخصیص بودجه از سوی وزارت بهداشت ارایه شود، گفت: گزارش برنامههای اجراشده طی ۹ ماه اخیر در حوزه فرهنگی دانشگاه مورد توجه وزارت بهداشت خواهد بود.
به گفته وی، اجرای برنامهها با حمایت همهجانبه از سوی تمامی اعضای شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه موجب همافزایی و کیفیت بهتر برنامه خواهد شد.
محمود خدادوست معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این جلسه مشارکت همه تشکلها و انجمنهای دانشجویی به منظور برگزاری هرگونه برنامه فرهنگی در دانشگاه را در افزایش همافزایی بسیار موثر دانست.
محمد رحمتی معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز در ادامه بر اجرا و برنامهریزی برنامههای فرهنگی طبق اولویت موضوعی و اعتباری و بر اساس سلیقه دانشجویان تاکید کرد و همکاری سایر معاونتهای مربوطه در اجرای این برنامهها را مهم دانست.
این جلسه که با حضور حجت الاسلام حسن لاری معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، ناصر خرمی مدیر حراست، مطهره عابدینی مدیر فرهنگی معاونت دانشجویی و فرهنگی و مژگان کریمی مدیر روابط عمومی دانشگاه، نمایندگانی از بسیج جامعه پزشکی، رییس جهاد دانشگاهی دانشگاه، تشکلها و کانونهای دانشجویی برگزار شد.