آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۶۲۲۵
رئیسی:

پارک های علم و فناوری کشور سبب شگفتی روسای جمهور کشورهای دیگر است

رئیس جمهور گفت: پارک های علم و فناوری کشور سبب شگفتی روسای جمهور کشورهای دیگر است.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، آیت الله ابراهیم رئیسی صبح پنجشنبه در ادامه سفر به شهرستان‌های شرق استان تهران، پس از سفری کوتاه به فیروزکوه، با حضور در دماوند در دیدار با مردم شریف این دو شهرستان که در سالن ورزشی دانشگاه پیام نور دماوند برگزار شد با تاکید بر استفاده درست از ظرفیت‌های کشور اظهار کرد: اگر مدیری روحیه تحولی و جهادی و مردمی ندارد کنار گذاشته شود و کار به دست نیروی جوان تحول گرا سپرده شود.

رئیسی با اشاره به اینکه شهدا بر ما ناظر هستند و کار آنها در جبهه‌ها هموار نبوده است افزود: دوران بعد از دفاع مقدس کارهای بسیاری انجام شده، پارک‌های علم و فناوری جای شگفتی رؤسای جمهور و نخست وزیران کشورهای دیگر است و اذعان دارند که با وجود تحریم چگونه به این فناوری دست یافته ایم.

رئیس جمهور با بیان اینکه کشور ما پیشرفته است گفت: برخی نمی‌خواهند حقایق را بپذیرند و ما از کار جهاد باز نخواهیم ایستاد و در همه عرصه‌ها به قله خواهیم رسید و در این راه خستگی و ناامیدی ممنوع است و تلاش شبانه روزی باید در رأس امور قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه رفع مشکلات مردم عزیز کشورمان، مهمترین دلیل سفر من به شهرها است افزود: رفع مشکلات و انجام خواسته‌های مردم، محوری‌ترین نکته سفرهای استانی دولت است و رفع مشکلات منطقه مثل مسئله آب، برق، جاده‌های مواصلاتی و زیرساخت‌ها در اولویت دولت قرار دارد مسئله ساخت‌وساز و توسعه شهری و روستایی در شهرستان دماوند و اطراف آن باید حل شود.

رئیسی در خصوص محیط زیست عنوان کرد: مسئله ساخت و سازها در شهر دماوند باید حل شود، این موضوع هم تهدید است هم فرصت، اگر توسعه بدون توجه به محیط زیست انجام شود، شهر دچار مشکل می‌شود چرا که ساخت‌وسازهای مخرب برای طبیعت حتی اگر به‌وسیله افراد متصل به قدرت و دستگاه‌های اداری و حکومتی باشد، غیرمجاز است با کسانی که به قدرت اتصال دارند و ساخت‌وساز غیرمجاز انجام می‌دهند، بدون اغماض برخورد شود، توسعه در منطقه کاملاً پذیرفتنی است، اما این توسعه باید همراه با قوانین، مقررات و با توجه به زیرساخت‌ها و حریم‌ها انجام شود.

رئیس جمهور مدیریت مصرف آب را بسیار مهم دانست و افزود: برخی از مصارف واقعاً اسراف است که موجب هدر رفت آب می‌شود اگر در این مناطق مدیریت آب به خوبی صورت بگیرد؛ حتماً احساس کمبود نخواهیم داشت؛ به ویژه برای مصرف کشاورزی و دامداری بیشترین آب مصرفیِ کشور، در زمینه کشاورزی است؛ شاید ۹۰ درصد مصرف آب کشور در زمینه کشاورزی باشد کار ساخت سد نمرود از سال ۸۴ آغاز شده و نباید تا الان طول می‌کشید؛ آن سال کجا و امروز کجا؟ اولین بازدید ما از منطقه، همین سد بود که باید کارهایی برای اتمام آن رخ بدهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار