آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۳۹۱۶
فعال سیاسی و فرهنگی:

انتخاب نماینده اصلح در جامعه تاثیر دارد

علیزاده با تاکید براینکه برای تعالی بخشی به نهاد مردم، خود مردم باید پای کار باشندگفت:این پای کار یعنی حضور موثر. حضور فقط حضور ۲ سال یکبار پای صندوق رای نیست، حضور مداوم و بازخواست از متوکل شأن در مجلس نیز است،

انتخاب نماینده اصلح در جامعه تاثیر داردعلی علیزاده فعال سیاسی و فرهنگی درگفتگو با خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو گفت: در پستو ها و یا عیان ها بگردید که آیا مردم می‌توانستند به اندازه الان مطالبه کنند نه تنها مردم، خاصتا دانشجویان. نگاه کنید. هنوز ۱۶ آذر خاطرمان هست که جوی خون راه افتاد و دانشجویان معترض را قربانی کردند، پس همین اول بحث موضع را مشخص کنم که انقلاب اسلامی خود مظهر و تجلی بخش جمهوریت است که به مردم میدان داد. اما متاسفانه عواملی در این چند دهه منجر به این شد جمهوریت و نقش مردم کنار برود،یکی از این عوامل خود حضور موثری مردم است که پرداخت این نوشتار به این ضلع است.

علیزاده بیان کرد: ناظر به این سوال که می‌خواهم با رای ندادن، اعتراض خودم را وضع موجود سیاسی و اقتصادی اعلام کنم،چرا رای بدهم فکر می‌کنم اینکه که بنظرم رای ندادن به منظور شنیده شدن اعتراض به وضع موجود و مثلا تغییر سیاستها و خوب شدن اوضاع نتیجه نمیده! و چه بسا بدتر نیز می‌شود،چرا مشخصه، کافیه خودتان پاسخ بدید که آیا این رای ندادن عده‌ای در دور قبل به تغییر وضع موجود کمک کرده و مثلا خواسته‌ها شنیده شده یا نه

فعال سیاسی وفرهنگی ادامه داد:پر واضح هست که در خوش بینانه‌ترین حالت، چهار سال صندلی تصمیم ساز و تصمیم‌گیر مجلس رو از گفتمان خالی کرده و معطل نگه میدارد،به تعبیری صندلی مجلس را عملا در اختیار جریانی قرار میدهید که عکس خواسته‌های رای ندهندگان حرکت میکند و این یعنی شکست اهداف رای ندادن‌ها دقیقا چیزی که موفقیت عده ای در این است که مردم حضور نداشته باشند،سوالی حالا من از شما می‌پرسم،به نظر شما عده ای منافعشان در این باشد که مشارکت پایین باشد، برای مردم کار میکنند؟ یا در بهترین حالت بانیان حفظ موجود هستند.

وی تاکید کرد: مضاف بر اینکه عامل خارجی را نیز تحریک کرده که درفضایی که گمان میکند میان مردم اختلاف افتاده جسارت خود در ضربه زدن به منافعمان را بیشتر کند در عرصه بین‌المللی و برای ایران قوی، نیاز به حضور حداکثری و همراهی است.

علی علیزاده عنوان کرد با مقدمات و موارد گفته شده، حالا اگر رای ندید چه می‌شود، اما بدترین خروجی رای ندادن‌ها باز تولید استبداد است،وقتی تعداد رای دهندگان کاهش یابد و این روند در چند انتخابات تکرار شود تئوری سازی‌های حکومت اسلامی بجای جمهوری اسلامی که اول انقلاب به امام میگفتند و خورده میگرفتند که چرا میگویی جمهوری بگو حکومت، تقویت شده و نتیجه آن چیزی جز بازتولید استبداد و به موزه رفتن موضع امام خمینی و نظریه جمهوریتش در عمل نخواهد بود و آرام آرام آرمان جمهوریت کنار خواهد رفت و این بزرگترین خسارت شرکت نکردن در حداقل سطح جمهوری یعنی جمهوریت وکالتی و رای به وکلاست.

علیزاده با تاکید براینکه برای تعالی بخشی به نهاد مردم، خود مردم باید پای کار باشندگفت:این پای کار یعنی حضور موثر. حضور فقط حضور ۲ سال یکبار پای صندوق رای نیست، حضور مداوم و بازخواست از متوکل شأن در مجلس نیز است، ان‌شاءالله که مجدد انتخابات پرشوری تجربه کنیم و مسئولین مصادره به مطلوب نکنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار