آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۶۱۳۸
دانشجو گزارش می‌دهد؛

بررسی آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان / از اقدامات گروه‎‌های جهادی تا لزوم همت مسئولین برای حل مشکلات +فیلم

برای دومین هفته متوالی درگیری با سیلاب در استان سیستان و بلوچستان همچنان ادامه دارد. تاکنون به بیش از ٤٦ هزار نفر در ۷۶۵ روستا امدادرسانی و اقلام زیستی در بیش از ۶۶۰ روستا توزیع شده است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، برای دومین هفته متوالی درگیری با سیلاب در استان سیستان و بلوچستان همچنان ادامه دارد. تاکنون به بیش از ٤٦ هزار نفر در ۷۶۵ روستا امدادرسانی و اقلام زیستی در بیش از ۶۶۰ روستا توزیع شده است.

عمده مناطق درگیر با سیلاب در جنوب و جنوب غربی این استان و در شهرستان‌های «دشتیاری» و «چابهار» بوده است.

به منظور بررسی آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان، یک تیم از سوی خبرگزاری دانشجو به مناطق مذکور اعزام شده است.

با توجه به اطلاعیه‌های منتشر شده از سوی سازمان هواشناسی مبنی بر ورود سامانه‌‌های جدید بارشی از هفته جاری، مسئولین دستگاه‌های اجرایی و امدادی آمادگی خود را در بالاترین سطح ممکن حفظ کرده‌اند. گفته شده با همکاری جمعیت هلال احمر تاکنون به بیش از ٤٦ هزار نفر در ۷۶۵ روستا امدادرسانی و اقلام زیستی در بیش از ۶۶۰ روستا توزیع شده است.

گزارش خبرنگار اعزامی دانشجو حاکی از آن است که سیل بسیاری از روستاهای «دشتیاری» در بخش جنوبی استان را فراگرفته است. از صبح امروز بارندگی آغاز شده و در حال حاضر از شدت آن کاسته شده است.

در حال حاضر اما وضعیت پایدار است و مسیرهای مواصلاتی باز شده اما در بخش پیرسهراب همچنان زیرساخت برخی از مسیرها خراب شده و ممکن است قطع شود. بچه‌های جهادی پای کار هستند تا بتوانند با احداث پل، این مسئله را حل کنند.

کد ویدیو

در روزهای ابتدای سیل به نیازهای اولیه و غذای گرم احتیاج بود اما الان وضعیت پایدار شده و تلاش برای رساندن اقلام به مردم است. تمرکز باید روی زیرساخت‌ها باشد. گروه‌های جهادی که در زمینه مهندسی و عمرانی به صورت تخصصی کار کرده‌اند وارد شوند.

 

مسئولین استانی باید همت کرده و پای کار مردم باشند

نوع خسارت‌های وارد شده، منطقه به منطقه متفاوت است. برای مثال در منطقه (پیرسهراب شهرستان چابهار) به ترمیم مسیرهای دسترسی احتیاج است و در منطقه دشتیاری خسارت وارد شده به خانه‌ها و زمین‌های کشاورزی بیشتر بوده است.

در حال حاضر تمام تمرکز مسئولین روی مسیرها و بندهای خاکی است و درخواست آنها از تمام گروه‌های جهادی این است که تمرکز خود را روی احداث و ترمیم زیرساخت‌هایی بگذارند که در استان دچار آسیب شده است.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار