آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۶۵۹۱
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

صابری: اموال مازاد دانشگاه‌ها از طریق تهاتر در راستای توسعه دانشگاهی استفاده خواهد شد/ اجرای این مصوبه از سال جدید + فیلم

معاون حقوقی وزارت علوم در خصوص فروش اموال مازاد دانشگاه‌ها گفت: اموال مازاد دانشگاه‌ها از طریق تهاتر برای توسعه فضای دانشگاهی استفاده خواهد شد.

منتشر نشود ///صابری: اموال مازاد دانشگاه‌ها از طریق تهاتر در راستای توسعه دانشگاهی استفاده خواهد شد/ اجرای این مصوبه از سال جدید + فیلم

رضا صابری، معاون حقوقی وزارت علوم در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص فروش املاک مازاد دانشگاه‌ها گفت: یکی از سیاست‌های مهم در وزارت علوم این است که املاک مازاد دانشگاه‌ها باید در مسیر توسعه علم و فناوری استفاده شود.


وی افزود: شاید در ابتدا نگرانی وجود داشت که اراضی دانشگاه‌ها در راستای جهش مسکن استفاده شود که وزیر علوم در این موضوع با جدیت ورود کرد و دولت متقاعد شد که نسبت به اراضی که در اختیار دانشگاه‌ها است برای جهش مسکن به آن معنا استفاده نکند و آن را به سمت نیاز‌های مجموعه‌های دانشگاهی ببرد.


وی ادامه داد: تجربه اخیر نشان داد که مسیر مولد سازی سختی‌های خاص خود را دارد. وزارت علوم پیشنهادی را در دولت مطرح کرد که در بودجه ۱۴۰۳ به عنوان تبصره قرار گرفت و اینکه مجموعه املاکی که در راستای توسعه یا تجمیع دانشگاه‌ها قابل استفاده است از طریق تهاتر با سازنده مورد استفاده قرار بگیرد که می‌تواند در راستای ساخت خوابگاه متاهلی و سایر نیاز‌های دانشگاه‌ها استفاده شود.


صابری خاطر نشان کرد: سال ۱۴۰۳ اتفاقات خوبی خواهد افتاد اینکه بخشی از اراضی دانشگاه به مسکن و خوابگاهی متاهلی اختصاص پیدا کرد البته همه دانشگاه‌ها هنوز پای کار نیامده اند.

وی اضافه کرد: تبصره بودجه ۱۴۰۳ مخصوص دانشگاه‌ها است و به هیچ دستگاه اجرایی دیگری این اجازه را ندادند و فقط به دانشگاه‌ها اجازه دادند که از مسیر تهاتر برای توسعه  استفاده کنند و این شروع خوبی است.


صابری گفت: املاک دانشگاه‌ها، اموال غیر منقول است، بنابراین رقم قابل توجهی است که از طریق مولد سازی اموال دانشگاه‌ها این اتفاق می‌افتد.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار