به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمد خراسانیزاده مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگ و هنر برنا در خصوص مهمترین اقدامات هنرهای تجسمی در سال ۱۴۰۳ اظهار داشت: پیش نویس «سند ملی هنرهای تجسمی» در اداره کل هنرهای تجسمی آماده شده و لازم است ادامه فرآیند قانونی آن طی شود.
وی افزود: پیش نویس این سند ابتدا باید به تصویب کمیته تخصصی برسد، سپس در شورای هنری مطرح شده و در نهایت در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب برسد.
این مقام مسئول ادامه داد: گام اول با ارائه پیشنویس در روزهای پایانی سال ۱۴۰۲ برداشته شد و امیدواریم روند قانونی آن به سرعت طی شود؛ بنابراین در صورت نهایی شدن «سند ملی هنرهای تجسمی» ادامه فعالیتهای وزارت ارشاد در این حوزه در سال ۱۴۰۳ بر مبنای این سند خواهد بود.
حضور ایران در دوسالانه ونیز و اکسپوی ژاپن
مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت ارشاد با اشاره به حضور هنرمندان ایرانی در رویدادهای بینالمللی گفت: در سال ۱۴۰۳ هنرمندان هنرهای تجسمی ایران در رویدادهای بزرگ بینالمللی همچون دو سالانه هنر ونیز و اکسپوی ژاپن حضور پیدا خواهند کرد.
تدوین آئیننامه اجرایی برای برگزاری اکسپوها و حراجیها
خراسانیزاده از تدوین آئین نامه اجرایی برگزاری اکسپوها، حراجیها و ... در اداره کل هنرهای تجسمی کشور خبر داد و گفت: موضوع حراجی و سامان دادن به اکسپوها بسیار قابل اهمیت است که بر اساس ماده واحده مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی باید در دستور کار قرار گیرد.
وی افزود: پیش از این تنها صدور مجوز برگزاری اکسپوها، حراجیها و ... از سوی اداره کل هنرهای تجسمی و ادارات کل فرهنگ و ارشاد استانها صورت میگرفته است، اما به این معنا که مبتنی بر یک دستور العمل مشخص یا آئین نامه مشخص پیگیری صورت گیرد تا به حال اقدامی انجام نشده است و در واقع ضابطهای هم وجود نداشته است.
وی تاکید کرد: در حال حاضر بر مبنای ماده واحدهای که در اواخر بهمن ماه سال ۱۴۰۲ در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید، اداره کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی موظف است به منظور ساماندهی حراجی ها، اکسپوها و بازارهای هنر برنامه ریزی لازم صورت دهد.