کد خبر:۱۱۳۸۹۳۹

السیسی برای دور جدید ریاست جمهوری مصر سوگند یاد کرد

مراسم تحلیف ریاست جمهوری مصر برگزار شد و السیسی به عنوان رییس جمهور منتخب مصر برای تصدی مجدد این پست سوگند یاد کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از المیادین، امروز سه‌شنبه عبدالفتاح السیسی سوگند ریاست جمهوری مصر را برای تصدی مجدد این پست در پارلمان این کشور ادا کرد.

رئیس جمهور منتخب مصر تاکید کرد که اولویت سیاست خارجی مصر در دوره جدید ریاست جمهوری وی حفاظت از امنیت ملی مصر و تقویت روابط متوازن با تمامی طرف‌ها خواهد بود.

همچنین السیسی اولویت خود در سیاست داخلی مصر را تکمیل و تعمیق گفتگو‌های ملی و افزایش نقش جوانان در این کشور عنوان کرد.

گفتنی است عبدالفتاح السیسی در دسامبر گذشته موفق شد با کسب بیش از ۸۹.۶ درصد از آرای ۳۹.۷ ملیون رای‌دهنده مصری برای بار سوم به عنوان رئیس جمهور مصر انتخاب شود. در این انتخابات ۴ نامزد از جمله عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور کنونی مصر، عبدالسند یمامه رئیس حزب الوفد، فرید زهران رئیس حزب سوسیال دموکرات مصر و حازم عمر رئیس حزب مردمی خلق حضور داشتند.

بنا بر برنامه‌ریزی‌های انجام شده قرار است دوره جدید ریاست جمهوری مصر از فردا چهارشنبه آغاز شود و السیسی به مدت ۶ سال تصدی این پست را در اختیار داشته باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار