آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۹۳۹۶
خیرخواه خبر داد

پایش مکانیزه وضعیت آسفالت خطوط بی‌آرتی تهران/ پیشرفت ۸۰ درصدی عملیات پایش مکانیزه معابر بزرگراهی پایتخت

مدیرعامل سازمان مشاور فنی و مهندسی شهر تهران ضمن اشاره به پیشرفت ۸۰ درصدی پایش مکانیزه روکش آسفالت معابر بزرگراهی تهران از ابتدای سال جدید گفت: پایش مکانیزه خطوط اتوبوس تندرو نیز شامل حدود ۳۲۰ کیلومتر-خط، در دستور کار قرار دارد.

محمدصادق خیرخواه مدیرعامل سازمان مشاور فنی و مهندسی شهر تهران در گفتگو با خبرگزاری دانشجو درباره آخرین وضعیت پایش مکانیزه معابر شهر تهران گفت: طول کل خطوط عبوری در معابر بزرگراهی پایتخت به ۳۶۵۰ کیلومتر- خط می‌رسد و تاکنون حدود ۸۰ درصد از این معابر ضمن بهره‌گیری حداکثری از ترافیک روان ایام نوروز، مورد پایش مکانیزه قرار گرفته و اقدامات در این زمینه طبق برنامه ادامه دارد.

این مقام مسئول در معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران با بیان اینکه امسال نیز وضعیت روکش آسفالت خطوط اتوبوس تندرو (BRT) در قالب طرح پایش مکانیزه معابر شهر تهران برداشت خواهد شد، تصریح کرد: پایش مکانیزه خطوط اتوبوس تندرو شامل حدود ۳۲۰ کیلومتر- خط، در دستور کار قرار دارد.

خیرخواه با یادآوری اینکه علاوه بر بزرگراه‌ها و مسیر‌های بی آر تی شهر تهران، تعدادی از معابر مهم غیربزرگراهی نیز تحت پایش مکانیزه قرار می‌گیرند، یادآور شد: در طرح امسال وضعیت روکش آسفالت ۵۷ معبر به طول بیش از ۱۰۰۰ کیلومتر- خط توسط دستگاه اسکنر پایش خواهد شد؛ اقدامی که سبب می‌شود، اجرای هرگونه عملیات بهسازی و مرمت در این دسته از معابر دقیقا براساس نوع و میزان آسیب‌های وارده صورت پذیرد.

مدیرعامل سازمان مشاور فنی و مهندسی شهر تهران، سال ۱۴۰۳ را ششمین سال متوالی برداشت مکانیزه در سطح معابر بزرگراهی شهر تهران دانست و یادآور شد: اعمال برخی تغییرات با همکاری کارشناسان سازمان مهندسی و عمران شهر تهران سبب شده تا طرح امسال به ویژه در خصوص راهکار‌هایی همچون لکه‌گیری و درزگیری از پشتوانه اجرایی موثرتری برخوردار شود. همچنین، با توجه به اوج فعالیت‌های بهسازی آسفالت معابر در نیمه نخست سال، تجزیه و تحلیل داده‌های به دست آمده در سریعترین زمان ممکن اهمیت بالایی دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، پایش مکانیزه و بهره‌گیری از سیستم روسازی معابر (PMS) علاوه بر ارزیابی کارآمد و موثر وضعیت موجود روسازی در شبکه معابر، به اولویت‌بندی دقیق فعالیت‌های ساخت، ترمیم و بازسازی روکش آسفالت می‌پردازد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار