کد خبر:۱۱۴۳۵۰۳

دانشجویان معترض آمریکایی کنترل دو ساختمان دانشگاه کلمبیا را در دست گرفتند

حضور نیروهای نظامی و امنیتی در دانشگاه نشان دهنده نیت سوء مدیران دانشگاه است و این پیام را که هیچ اراده ای برای شنیدن صدای دانشجویان وجود ندارد را مخابره می‌کند.

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از الجزیره؛ گروهی از دانشجویان دانشگاه کلمبیا نیمه شب گذشته در اقدامی توانستند دو ساختمان دانشگاه را به کنترل خود در بیاورند و سطح جدیدی از اعتراضات نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی را به منصه ظهور بگذارند. این دانشجویان اعلام کرده اند که وابسته به هیچ جناح و گروه سیاسی نیستند و نیز با دانشجویانی که در محیط دانشگاه دست به تجمع زنده‌اند نیز ارتباطی ندارند.

یکی از این دانشجویان که نخواست اسمش فاش شود، این اقدام خود در تصرف ساختمان دانشگاه را در پاسخ به سرکوب‌های گسترده مقامات دانشگاه در هفته‌های گذشته نسبت به معترضین عنوان کرد و ادامه داد: مسئولان دانشگاهی هیچ توجهی به خواسته معترضین ندارد و حتی در برابر جلوگیری از سرمایه گذاری اسرائیل نیز ایستادگی کرده است. وی گفته مقامات دانشگاه باید در سریع‌ترین زمان ممکن تمام دانشجویان و اساتیدی که به دلیل حمایت از موضوع فلسطین اخراج یا از کار معلق کرده است را سریعا به محل تحصیل و کار خود بازگرداند.

این فرد اضافه کرده که حضور نیرو‌های نظامی و امنیتی در دانشگاه نشان دهنده نیت سوء مدیران دانشگاه است و این پیام را که هیچ اراده‌ای برای شنیدن صدای دانشجویان وجود ندارد را مخابره می‌کند.

گفتنی است که روز گذشته سخنگوی دانشگاه کلمبیا در بیان تهدید آمیزی گفته است که برخی از دانشجویان معترض را از ادامه تحصیل محروم کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار