به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در اختتامیه سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی«تیتر۱۳» در دانشگاه فردوسی مشهد:
جنبش دانشجویی در ایران و جهان تاریخچه قابل دفاعی در جهت کشف حقیقت، آزادی و استقلال دارد، با ادبیات مختلف در اقصی نقاط عالم. مخاطب اصلی پیامبران، جوانان جبهه حق بودهاند، از شما دانشجویان عزیز تا دانشجویانی که هستههای مقاومت را در بطن آمریکا شکل دادند.
جانمایه مشترک جنبش دانشجویی، حقیقتطلبی و آزادیخواهی است. از جنبش ۱۹۶۸ در فرانسه و آلمان تا جنشهای دانشجویی ایران در جهت تثبیت آرمانها و ارزشهای انقلاب. این تاریخ پرافتخار ناشی از روح پاک و خداجوی جوانانی است که در دانشگاهها در پرتو اندیشههای متعالی صیقل دادند.
جنبش دانشجویی بعد از ۱۹۶۸ به لطایف الحیل سرکوب شد. نظام سرمایهداری با تمهیدات نهادی و ساختاری توانست این جنش را در درون خودش مضمحل کند. این خواست دولت مستکبر بود تا با صنعت سرگرمی بسیاری از انرژیهای جوانی در مسیر انحرافی سامان یابد و آرمانهای بلند دانشجویی که اساس دنیای بدون ظلم را شکل میدادند، به حاشیه رفت.
مسئله فلسطین محور بازسازی جنبش دانشجویی در این دهه میشود و به جنبش ضدسلطه و ضداستکبار تبدیل خواهد شد/ باید هستههای مقاومت را در بطن جوامع تکثیر کنیم
انقلاب اسلامی در ملتهایی که دنبال رهایی از ستم و سلطه بودند تاثیرات شگرفی داشت اما واقعیت این است که سیاستهای عادیسازی روایط توسط دولتهای پس از جنگ، بسیاری از پتانسیلهای جنبش دانشجویی را که میتوانست مناسبات را در سطح منطقه و جهان رقم بزند را به درون معطوف کرد و مانع گسترش این ظرفیتهای عظیم شد.
در تمام طول تاریخ مسئله فلسطین همواره یکی از مسائل اصلی جنبش دانشجویی در ایران و جهان بوده است. علی رغم تمامی ابزارها برای سرکوب این مطالبه، مسئله غزه و فلسطین تبدیل به مسئله محوری جریانهای دانشجویی در اقصی نقاط عالم شد.
در یک جنگ نابرابر رسانهای هستیم و دست برتر با دشمن است. در جبهه رسانهای ضعف داریم. در قیاس با جبهه دشمن که مالکیت عظیم رسانهها را برای مدیریت اذهان عمومی از طرق مختلف در دست دارد. شبکه دانشجویی حمایت از مردم فلسطین و هستههای مقاومت را باید شکل دهیم. توان دانشجوهای ما در بطن جوامع تکثیر شده است.