آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۴۵۰۹۹

رایزنی گروسی و اولیانوف درباره ایران

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و نماینده روسیه در وین در دیداری با یکدیگر در خصوص ایران صحبت کردند.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه نزد سازمان‌های بین المللی در وین امروز چهارشنبه با رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دیدار و رایزنی کرد.

وی در خصوص این دیدار در صفحه شخصی خود در برنامه ایکس نوشت: امروز با رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی دیدار کردم. در مورد نتایج سفر اخیر وی به ایران و همچنین برخی مسائل مربوط به نیروگاه "زاپروژیا" گفتگو کردیم.

گروسی روز گذشته در سفر به تهران و دیدار با مقامات جمهوری اسلامی ایران، در نشست خبری مشترک با محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران شرکت کرد.

وی در این نشست گفت: بیش از یک سال قبل ما برای صدور بیانیه (توافق مارس) توافق کردیم تا مسیر آینده را مشخص کنیم، آن سند مهم بود. این سند همچنین اشاره دارد به آنچه نیاز است برای حل‌وفصل مسائل باقی‌مانده و مشخص می‌کند گام‌های اضافی که طرفین باید بردارند. علی‌رغم کاستی‌ها گام‌ها پیشتر برداشته شده است و مفاد سند معتبر است. نیاز است که ما گام‌های عملیاتی را برداریم و من پیشنهادی را به ایران ارائه دادم. تیم‌های طرفین در نشست جداگانه‌ای در حال تعریف گام‌های تکمیلی هستند.

گروسی در پاسخ به سؤالی در خصوص بیانیه مارس بین ایران و آژانس و تأثیر آن در برطرف کردن مسائل گفت: قصد ما تولید سند جدید نیست و مبنای ما همان بیانیه مارس است. این‌ها گام‌های عملیاتی هستند که در جهت برداشتن اتخاذ کردیم. بیانیه مشترک ظرفیت دارد که مسائل باقی‌مانده را حل‌وفصل کند. ما برای اجرایی کردن بیانیه مشترک روی گام‌های ملموس و عملیاتی توافق کردیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار