کد خبر:۱۱۵۳۰۰۱

بررسی ۲۷ طرح فناورانه در مرکز نوآوری نفت و گاز

با برگزاری نخستین جلسه شورای سیاستگذاری مرکز نوآوری و فناوری حوزه نفت و گاز مستقر در دانشگاه امیرکبیر، ۲۷ طرح و ایده نوآورانه ارسالی به این مرکز مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اولین جلسه شورای سیاست گذاری مرکز نوآوری و فناوری سروینو با حضور مدیرعامل شرکت دانش بنیان نفت و گاز سرو و اعضای هیئت مدیره این مرکز برگزار شد.

در نخستین جلسه شورای سیاست گذاری مرکز نوآوری و فناوری سروینو ضمن ارائه گزارش سه ماهه فعالیت مرکز توسط مدیراجرایی، اعضا و حاضرین جلسه پیرامون افق و برنامه‌های پیش رو فعالیت‌های سروینو به تبادل نظر پراختند. به طوری که در این جلسه عامری و کریمی وثیق بر شتاب دهی برنامه‌های حوزه توسعه علوم فناوری در اکوسیستم نوآوری تاکید کردند.

همچنین ۲۷ طرح و ایده نوآورانه که از سوی هسته‌های دانشی در حوزه‌های مختلف صنعت به دبیرخانه سروینو ارسال شده بود در نخستین ن جلسه شورای سیاست گذاری مرکز نوآوری و فناوری سروینو بررسی شد.

این نشست با حضور محمد جواد شهرابی عامری معاون پژوهش و فناوری و امیرهومن کریمی وثیق، مدیرعامل شرکت نفت و گاز سرو و موسس مرکز نوآوری سروینو، امین الله مقتدری نماینده بنیاد دکتر زین الدین به عنوان مشاور، احسان ابراهیمی مدیر اجرایی و اعضای شورای سیاست گذاری مرکز نوآوری و فناوری سروینو در محل مرکز نوآوری و فناوری سروینو برگزار شد.

مرکز نوآوری و فناوری سروینو با حمایت از ایده‌های خلاق و نوآور و تجمیع کلیه‌ای نهاد‌های حوزه نوآوری در یک مجموعه، به مساحت ۲۰۰ متر مربع در یکی از ساختمان‌های دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، توسط شرکت نفت و گاز سرو بازسازی، تجهیز شده است. این مرکز سعی در جذب، توسعه، توانمندسازی فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و نخبگان، توسعه کسب و کار‌های نوپا، برندسازی و سرمایه‌گذاری خطرپذیر، کارآفرینی و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و خلاق دارد.

شایان ذکر است مرکز سروینو آماده پذیرش تیم‌های دانشگاهی و استارت آپ‌ها در رشته‌های مهندسی و مدیریتی واقع شده است که شامل بخش‌های فضای کار اشتراکی، شتابدهنده‌های حوزه‌های تخصصی، ارزیابی کسب و کار‌ها، مشاوره و منتورینگ است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار