به گزارش خبرنگار گروه استانها خبرگزاری دانشجو، محمد ظریفی فرماندار نطنز گفت: در پی صدور حکم تخریب این استخر در کمیسیون ماده ۹۹ فرمانداری و تایید این حکم توسط دیوان عدالت، اجرای حکم در دستور کار بخشداری مرکزی قرار گرفت و صبح امروز اجرایی گردید.
ظریفی اضافه کرد: تمام مقدمات قانونی و استعلامات مربوطه برای صدور حکم و دفاعیات در دیوان عدالت با دقت انجام شد و نهایتا توانستیم پاسخ خوبی برای دغدغه صحیح اهالی روستای کمجان، مطالبه گران و همه مردم شریف و وفادار شهرستان، داشته باشیم.
فرماندار تاکید کرد: لازم است از همت بخشدار مرکزی برای اجرای حکم تخریب و همراهی دادستان محترم، فرماندهی انتظامی و نیروهایشان و دیگر مسئولین تشکر ویژه داشته باشم.
موضوع تاثیر معادن بر محیط زیست شهرستان نطنز سالها به عنوان یک مطالبه عمومی از نهادهای مختلف در جریان است. مطالبهای که مردم منطقه دارند تخریب کامل استخرهایی است که دستورتخریب دریافت کردهاند.
یکی از موضوعات دیگری که سبب دلگرمی مردم شده، بحث پیگیری تعیین حریم محوطه تاریخی قلعه وشاق است. در این راستا یزدانمهر سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان نطنز گفت: با پیگیری و انجام مطالعات میدانی توسط واحد میراث فرهنگی و ثبت و حرایم آثار تاریخی اداره نطنز، تعیین محدوده حریم قلعه وشاق انجام و جهت بررسی و تایید به اداره کل میراث فرهنگی ارسال گردیده است.
وی افزود:تعیین حریم آثار نقش بسزایی در بازدارندگی از تخریب و تجاوز به محدوده آثار تاریخی و باستانی دارد که جلوگیری از فعالیت معادن، ایجاد ساخت و سازهای جدید و فعالیتهای اجرایی بخشی از محدودیتها برای صیانت از این اثر ارزشمند تاریخی میباشد.
بیشتر بخوانید:
دمیدن هوای تازه در کُمجان/ حکم تخریب استخر غیرمجاز یک معدن دار نطنزی برای اولین بار
سنگ معدن یا دهکده جهانی گردشگری/فرصت ویژه برای روستای ابیانه نطنز فراهم شد
سلاجقه: نطنز شهر جنگ زده است/ ما تکالیفمان را در رابطه با معادن انجام دادهایم
کم کاری کمیته معادن در پروژه ورودی شهر را شهرداری نطنز جبران کند
مقاومت مردم نطنز نتیجه داد / فرماندار نطنز: فعالیت معدن «احرار سپاهان ورگوران طرق» محدود شد