کد خبر:۱۱۷۰۵۰۳

بلینکن: بر سر ۹۰ درصد مسائل در مذاکرات آتش‌بس توافق شده است

وزیر خارجه آمریکا مدعی شد که ۹۰ درصد مسائل در مذاکرات آتش‌بس در غزه حل و فصل شده، اما همچنان موارد اختلافی قابل توجهی باقی مانده است.

 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا با تکرار ادعای دیگر مقامات این کشور گفت که ۹۰ درصد مسائل در مذاکرات آتش‌بس و تبادل اسرا در غزه حل و فصل شده است. او با این حال گفت که همچنان اختلافات قابل توجهی باقی مانده است.

بلینکن افزود: «مشغول گفتگو‌ها و رایزنی‌های فعالی با هم‌پیمانان خود مصر و قطر با هدف توافق آتش‌بس هستیم».

وزیر خارجه آمریکا همچنین گفت که در صورت وقوع توافق آتش‌بس، همچنان شانس عادی‌سازی روابط میان عربستان سعودی و رژیم اسرائیل وجود دارد.

بیشتر بخوانید

مأموریت صهیونیستی آمریکا در مذاکرات آتش‌بس

شامگاه سه شنبه نیز «جان کربی» سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید در جمع خبرنگاران مدعی توافق بر سر ۹۰ درصد موارد مطرح درمذاکرات آتش‌بس شده بود، ادعایی که با واکنش بنیامین نتانیاهو همراه شد و نخست‌وزیر رژیم اشغالگر نزدیک بودن به توافق را تکذیب کرد.

جان کربی در سخنان خود در خصوص جزئیات توافق به خبرنگاران گفته بود: در اولین مرحله توافق نظامیان اسرائیلی باید از مناطق پرجمعیت خارج شوند و اینکه در مرحله اول توافق، نظامیان اسرائیلی به طور کامل از غزه خارج نخواهند شد.

گفتنی است در حالی که ماه‌ها از مذاکرات بی نتیجه در خصوص آتش‌بس در غزه می‌گذرد، روزنامه واشنگتن پست روز چهارشنبه از طرح جدید دولت آمریکا در این باره خبر داد.

این روزنامه نوشت که «جو بایدن» و معاون وی «کامالا هریس» روز دوشنبه با مشاوران خود درباره یک پیشنهاد نهایی درباره آتش‌بس و تبادل اسرا در غزه به گفتگو نشستند و احتمال دارد همین هفته به اسرائیل و حماس ارائه شود.

این سومین طرح پیشنهادی آمریکا در خصوص توافق آتش‌بس است، حماس با طرح اولی آمریکا موسوم به طرح «جو بایدن» موافقت کرد، طرحی که مبنای قطعنامه شماره ۲۷۳۵ شورای امنیت سازمان ملل در ۲۱ خرداد نیز شد، اما نتانیاهو این طرح را نپذیرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار