کد خبر:۱۱۷۳۱۵
كشته شدن يك نظامي ناتو در افغانستان
نيروي چند مليتي تحت فرمان ناتو در افغانستان (ايساف) با انتشار بيانيهاي اعلام کرد كه يک سرباز ديگر اين نيروها در اين کشور کشته شده است.
به گزارش «خبرگزاري دانشجو» به نقل از خبرگزاريها، نيروي چند مليتي تحت فرمان ناتو در افغانستان (ايساف) با انتشار بيانيهاي اعلام کرد كه يک سرباز ديگر اين نيروها در اين کشور کشته شده است.
در اين اعلاميه که امروز منتشر شد، افزوده شده است: اين سرباز ديروز بر اثر انفجار بمب در کنار جادهاي جان خود را از دست داد.
ايساف به هويت نظامي کشتهشده و محل دقيق حادثه اشاره نکرده است، اما بيشتر نظاميان خارجي مستقر در جنوب افغانستان آمريکايي، انگليسي و کانادايي هستند.
با کشتهشدن اين نظامي، تلفات نيروهاي خارجي در افغانستان در سال جاري ميلادي (2011) به 79 نفر رسيد که 52 نفر از اين تعداد آمريکايي بودند.
فرماندهي نيروهاي ايساف تحت فرمان ناتو در افغانستان شنبه نيز با انتشار بيانيه اي از کشتهشدن دو نظامي ديگر در روز جمعه در جنوب افغانستان خبر داد.
آمريکا و همپيمانانش در سال 2001 ميلادي به بهانه نابودي شبهنظاميان طالبان و شبکه القاعده، به افغانستان حمله کردند.
اين در حالي است که حضور نيروهاي نظامي تحت امر آمريکا در افغانستان تاکنون نتوانسته است در ايجاد صلح و ثبات در اين کشور جنگزده موثر باشد و نظاميان و غيرنظاميان افغان و همچنين نيروهاي تحت امر آمريکا همچنان در ناآرامي و حملات اين کشور کشته ميشوند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰