آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۸۷۶۹۷

کشاورزان چهارمحال و بختیاری نسبت به تامین بذر و کود مورد نیاز خود اقدام کنند

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به محدودیت زمان کشت پاییزه کشاورزان این استان هرچه سریع‌تر نسبت به تامین بذر و کود مورد نیاز خود اقدام کنند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محسن مهدوی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه نیاز کودی استان ۳۲ هزار تن است گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون ۱۲ هزار و ۷۴۸ تن کود ازته، فسفاته و پتاسه در چهارمحال و بختیاری توزیع شده است.

وی اظهار کرد: براین اساس ۴۴ درصد از سهمیه کود ازته، ۲۵ درصد از سهمیه کود فسفاته و ۳۷ درصد از سهمیه کود پتاسه در استان توزیع شده است.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: همچنین موجودی کود ازته در انبار‌های استان یک‌هزار و ۷۵۵ تن، فسفاته یک هزار و ۴۶ تن و پتاسه نیز به اندازه سهمیه کل سال موجود است.

وی با اشاره به اینکه کود ازته مورد نیاز استان از پتروشیمی لردگان تامین می‌شود یادآور شد: افزون بر موجودی انبار‌ها در حال خرید و حمل کود دی آمونیوم فسفات وارداتی به استان هستیم.

مهدوی با اشاره به اینکه کود ازته مورد نیاز استان از پتروشیمی لردگان تامین می‌شود یادآور شد: افزون بر موجودی انبار‌ها در حال خرید و حمل کود آمونیوم فسفات وارداتی به استان هستیم.

به گفته مهدوی، کود دی آمونیم فسفات یکی از انواع کود‌های با کیفیت خریداری شده و قابل مصرف در همه عرصه‌های زراعی و باغی است که مصرف این کود به کشاوورزان و باغ داران توصیه می‌شود.

مهدوی در خصوص تامین بذر جو و گندم نیز گفت: از ابتدای سال تاکنون یک‌هزار و ۱۰ تن بذر گواهی شده مادری و پرورشی تهیه و در بین کشاورزان توزیع شده است.

وی اظهار کرد: تاکنون ۶۰ درصد بذر جو و گندم تولید شده در شرکت خدمات حمایتی در اختیار کشاورزان چهارمحال و بختیاری قرار داده شده است.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: ارقام توزیع شده بذر جو آبی شامل مهتاب و بهمن و جو دیم نیز از ارقام انصار، سهند، قافلان و آرتان و گندم نیز از ارقام میهن و پیشگام در سه طبقه گواهی شده، مادری و پرورشی۳ تهیه شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار