آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۸۸۴۱۲

تاکید مدیر حوزه‌های علمیه کشور بر توسعه ورزش بانوان

مدیر حوزه‌های علمیه کشور گفت: نباید جامعه بانوان در اموری که مربوط به‌سلامت آنان است محروم باشند؛ بانوان جامعه باید در کنار رعایت ضوابط شرعی از زیرساخت‌های لازم برای سلامت و ورزش بهره‌مند باشند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، آیت‌الله علی‌رضا اعرافی امروز در دیدار با مدیرکل ورزش و جوانان استان قم اظهار کرد: امروزه مقوله ورزش در دنیا با آنچه در اعصار و قرون گذشته بوده فرق دارد، ورزش باتوجه‌به شرایط گوناگون توسعه و عمق پیدا کرده و عامل فرهنگ و تمدن‌ها بشمار می‌رود؛ بخش زیادی از فرهنگ غربی از طریق ورزش منتقل می‌شود.

وی افزود: در ورزش دو نوع دانش مدنظر است علوم ورزشی و علوم فرهنگی و اجتماعی حول ورزش و شما باید در هر دو محور کار اساسی انجام دهید.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور در بخش دیگری از سخنان خود توجه به ورزش و سلامت بانوان را مدنظر قرارداد و تصریح کرد: نباید جامعه بانوان در اموری که مربوط به‌سلامت آنان است محروم باشند؛ بانوان جامعه باید در کنار رعایت ضوابط شرعی از زیرساخت‌های لازم برای سلامت و ورزش بهره‌مند باشند.

وی ادامه داد: باید تلاش کنید که سرانه‌های ورزشی در همه ابعاد سخت‌افزاری و نرم‌افزاری افزایش پیدا کند و این کار بر اساس یک برنامه مدون و کامل انجام پذیرد.

اعرافی در ادامه تصریح کرد: تربیت جسمی و بدنی یکی از ابعاد مهم تربیت است و تربیت کامل بدون تربیت جسمی و بدنی محقق نمی‌شود و تربیت‌بدنی و ورزش را باید یک محور مهم در ساحت تربیت جامعه بدانیم و بپذیریم که بدون آن تربیت کامل محقق نمی‌شود.

اعرافی در ادامه عنوان کرد: قم یک جهان‌شهر است و داشتن یک رویکرد بین‌المللی به قم مهم است؛ در منطقه و کشور‌های اسلامی شبیه به قم از حیث بین‌المللی یا نیست یا خیلی کم است لذا نباید به قم به چشم یک استان معمولی نگاه کرد البته خود مردم قم نیز عموماً به این ویژگی و شاخص قم واقف نیستند.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور در پایان با بیان اینکه در جامعه امروزی نیازمند این هستیم ورزش‌های باستانی را تقویت کنیم، گفت: ورزش‌های باستانی و سنتی را در قم تقویت کنید، قم در این عرصه ضعیف است و از قم انتظار می‌رود که در این جهت تقویت شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار