به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، محمد فرخزاده گفت: در حال حاضر تخت جمشید دارای موزهای فاخر است که با الواح بازگردانده شده از آمریکا توسط رؤسای جمهور در حال تقویت است و برنامههایی هم برای تغییرات نور و صدا در دست اجرا است. هماهنگی لازم با موزه ملی برای انتقال برخی از الواح گل نبشتهها برای نمایش در موزه تخت جمشید انجام شده است.
وی با بیان اینکه مسائل اجرایی حوزه میراث فرهنگی و گردشگری در ادارهکل میراث فرهنگی استان پیگیری و پیشنهادات منعکس میشود، ادامه داد: پایگاه جهانی تخت جمشید در حال مرمت، حفاظت و کاوش شهر پارسه است و منظور از گسترش عرصه تاریخی تخت جمشید الحاق بخش سازههای مکشوفه جدید شهر پارسه به تختگاه تخت جمشید است. مطالعات پژوهشی پارسه و تخت جمشید فرایندی زمانبر است، اما در حال انجام و پیگیری است.
معاون هماهنگی امور زائرین و گردشگری استانداری فارس افزود: تخت جمشید از جمله مجموعههایی در کشور محسوب میشود که به مرمت آن رسیدگی نسبتاً خوبی میشود و در حال حاضر کارگاههای مرمت آن فعال است.
فرخ زاده گفت: طبق قوانین کشوری و ابلاغیه وزارت میراث فرهنگی در حریم حریم تخت جمشید ساخت هر نوع بنای جدید مطلقاً ممنوع است.
فرخزاده با اشاره به این نکته که رویدادهایی همانند کنسرتها و نمایشها میتواند به اقتصاد گردشگری تاریخی کمک کند، ادامه داد: با درآمدهای برنامههای فرهنگی هنری، میتوان کارهای ناتمام را رونق داد. این نوع رویدادهای فرهنگی نه در تختگاه تخت جمشید بلکه در فضاهای جانبی تختگاه و با رعایت قوانین حفاظت از تخت جمشید برگزار میشود.
معاون هماهنگی امور زائرین و گردشگری استانداری فارس تصریح کرد: وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری باید در زمینه تأمین و تخصیص بودجه و اعتبارات مورد نیاز تخت جمشید بیش از گذشته تقویت شود و طرحهای روی زمین مانده این بخش با قوت بیشتری پیگیری شود.