به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بابک محمودی، رئیس سازمان امداد و نجات، به ارائه خدمات جمعیت هلالاحمر از اول مهرماه تا ۲۶ آبانماه پرداخت و گفت: در این مدت زمان، امدادگران جمعیت هلالاحمر، ۵۲۷۲ مورد عملیات امدادی انجام دادند؛ بیشترین عملیات امدادی در استانهای مازندران با انجام ۶۴۰ مورد، اصفهان با ۵۵۵ مورد و فارس با انجام ۲۹۲ مورد عملیات بوده است.
وی ادامه داد: ۳۰۶۹ مورد ماموریت امداد و نجات ترافیکی در حوادث برون شهری در این مدت زمان، انجام شده که در استانهای اصفهان، گلستان و فارس با انجام به ترتیب ۳۴۶، ۲۰۹ و ۱۸۳ مورد عملیات، بیشترین عملیات امدادی ترافیکی در حوادث برون شهری، انجام شده است.
رئیس سازمان امداد و نجات، با بیان این که در این مدت زمان به ۴۸۵۶ نفر امدادرسانی شده است، افزود: در این مدت زمان، امدادگران جمعیت، به ۹۶۷۸ مصدوم کمک کردند. ۲۸۴۹ نفر توسط امدادگران به مراکز درمانی منتقل شدند و امدادگران ۱۹۹۰ نفر را به صورت سرپایی درمان کردند.
محمودی به بیان مهمترین عملیاتهای امدادی در مهر و آبانماه پرداخت و گفت: در این مدت زمان، ۲ واژگونی اتوبوس در ۲۱ آبان و ۲۶ آبانماه به وقوع پیوست که منجر به مصدوم شدن، ۴۷ و ۲۱ نفر شد. در حادثه واژگونی ۲۱ آبان، ۴ نفر جان خود را از دست دادند. در اول آبانماه نیز، در شهرستان مهدیشهر استان سمنان مسمومیت با گاز، منجر به مصدوم شدن ۹۵ نفر شد؛ ۱۰ نفر از این تعداد را امدادگران جمعیت هلالاحمر به مراکز درمانی، منتقل کردند.
رئیس سازمان امداد و نجات ادامه داد: مهمترین عملیات امدادی، اما در اول مهرماه به وقوع پیوست؛ ریزش معدن طبس، منجر به حادثه دیدن ۷۶ نفر شد، ۱۷ مصدوم برجای گذاشت و جان ۵۳ نفر را گرفت. طغیان رودخانه در شهرستان جیرفت استان کرمان نیز در ۹ مهرماه، منجر به حادثه دیدن ۱۷ نفر و فوت ۱۵ هموطن شد.
محمودی با بیان این که بیشترین ماموریتهای امدادی جمعیت هلالاحمر در جادهها انجام میشود، افزود: لازم است که رانندگان، قبل از شروع سفر جادهای، از مسیری که قرار است آن را بپیمایند، اطلاع کافی داشته باشند، نقشه راه را بخوانند و جعبه کمکهای اولیه را به همراه داشته باشند؛ توجه به وضعیت هوا و هشدارهای هواشناسی نیز از مهمترین اقداماتی است که رانندگان قبل از سفر باید بدان توجه کنند.