به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدصادق معتمدیان در دیدار صمیمانه با مدیران ارشد حوزه کشاورزی استان تهران اظهار کرد: بارگذاریهای تحمیلی و بیش از ظرفیتهای زیست محیطی سبب شده که امروز با اسکان چهار برابری نسبت به چشم انداز ۳۰ ساله در استان تهران روبرو شویم و در این راستا باید یک بازتعریف در سیاستهای حوزه توسعهای داشته باشیم.
معتمدیان با بیان اینکه توسعه نامتوازن سبب شده که ۲۲ منطقه تهران با یکدیگر متفاوت باشند، گفت: امکانات و زیرساختها در استان تهران به طور عادلانه توزیع نشدهاند.
استاندار تهران مهمترین و اصلیترین اولویت این استان را مدیریت منابع و مصارف آب اعلام کرد و افزود: تأمین آب شرب در استان تهران اولویت است و کشاورزی در این استان با نظارت بیشتری مدیریت شود.
وی با تأکید بر تغییر در الگوی کشت، صرفه جویی و تمرکز در مدیریت آب، حرکت به سوی «نهضت گلخانهای» را بسیار مهم دانست و بیان کرد: در این حوزه باید از مطالعات و تحقیقات جدید در کشاورزی استفاده کنیم و از دانش بنیانها بهرهمند شویم، اینکه ۴۸ درصد از منابع آبی در کشاورزی مصرف میشود باید اصلاح و با شرایط کم آبی سازگاری پیدا کنیم و مشخص شود ۱۰ سال آینده چه چشم اندازی برای کشاورزی استان وجود خواهد داشت.
استاندار تهران عنوان کرد: در حال حاضر یک چهارم از جمعیت کشور در استان تهران ساکن هستند و باید نقشه راه جدید داشته باشیم و با استفاده از مدل افزایش بهره وری و رشد سرمایه گذاری، در اقتصاد استان توسعه ایجاد کنیم.
معتمدیان با تأکید بر ضرورت حمایت از توسعه تشکلهای صنفی، گفت: رویکرد استان تهران در کشت محصولات گلخانهای باید بر اساس ارز آوری و صادرات محوری باشد و به همین موازات ضروری است که «نهضت گلخانهای» در استان تهران ایجاد و تغییر رویکردها به سمت محصولات گلخانهای باشد.
وی بیان کرد: جهاد کشاورزی باید به عنوان یک مجموعه جهادی به صورت پیشران عمل کند.
استاندار تهران با تأکید بر تعامل و هم افزایی همه جانبه دستگاهها با مبنای انسجام، افزود: باید فرهنگ کار جهادی، شبانه روزی و تقدم منافع ملی و مردمی به منافع شخصی در تمام سازمانها تسری پیدا کند و مدیران در اخذ تصمیمات به موقع، سرعت عمل داشته باشند و راهکارهایی را انتخاب کنند که کار مردم در کوتاهترین زمان و با سرعت بیشتر انجام شود.
براساس گزارش روابط عمومی استانداری تهران، معتمدیان بر لزوم تقویت نقش نظارتی مدیران و عدم انفعال و ناکارآمدی سیستمها تأکید و عنوان کرد: نظارت از ارکان اصلی مدیران است و مدیران کل باید نظارتهای درون سیستمی داشته باشند و کارآمدی و کارآیی سیستم را افزایش دهند.