به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید جلیل حسینی، معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نشست خبری که امروز برگزار شد، با اشاره به توقف افزایش ظرفیت دانشجویان پزشکی گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب کرد که افزایش سالانه ۲۰ درصدی متوقف شود.
وی افزود: اخباری که از دانشگاههای مختلف داشتیم وضعیت مناسبی نبود. دانشجویان در خوابگاه به جای ۳ یا ۴ نفر گاهی تعداد ۱۰، ۱۲ و ۱۴ نفر در یک اتاق اسکان داشتند، سیستمهای بهداشتی بسیار نامناسب، صفهای طولانی در سرویس بهداشتی و به خصوص آموزشها کلاسها بسیار فشرده، گاهی کلاسیک با ۵۰ نفر باید تشکیل میشد. دانشگاهها بخاطر اینکه این افزایش ظرفیت تحمیل شده بود مجبور بودند برنامه ریزی با وضعیت موجودشان داشته باشند.
وی ادامه داد: لذا ما با ۸ هزار پذیرش شروع کردیم، در حال حاضر حدود ۱۵ هزار پذیرش را در سال داریم و قرار شده که تا سال ۱۴۰۴ خوشبختانه شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب کردند که مابقی افزایش ۲۰ درصد، ۴ ساله در سال ۱۴۰۴ باشد و مدتی به دانشگاه تنفس داده شود.
سید جلیل حسینی اضافه کرد: همه نگرانی ما در مخالفت با افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پزشکی کیفیت آموزش بود. در همین ۴ سال بودجه توسعه امکانات دانشگاههای علوم پزشکی پرداخت نشده است.
معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه افزود:مجموعه مکاتبات را با شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح کردیم و مصوبه افزایش سالانه ۲۰ درصد را متوقف کردیم.۲۷ تا ۳۰ همت برای تجهیز دانشگاههای علوم پزشکی در سال ۱۴۰۴ مصوب کردیم
حسینی خاطرنشان کرد: ۹۰ هزار دانشجو در کل دوره آموزشی پزشکی مشغول هستند.
حسینی در ادامه خاطرنشان کرد: سهمیهها صندلیهای زیادی را گرفته است. اصلاح سهمیهها در دستور کار شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزارتین (علوم و بهداشت) اس. پذیرشهای سهمیهای باعث دلسردی دانشجویان شده است.در دانشگاههای درجه یک ما رتبه یک کنکور در کنار رتبههای پایین تر قرار میگیرد.سهمیههای به سمت منطقی شدن خواهد رفت.فرزندان ایثارگران جایگاه ویژهای در کشور دارند و باید فرصت برای ورود به جایگاههای علمی ایجاد شود اما باید سهمیهها منطقی تر شود.