به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ شرکت آرگو لیوینگ سویلز (Argo Living Soils) قرارداد همکاری با شرکت آپیکاسی گرافنا اینداستریاند کانسالتینگ (Appikasi Grafena Industri & Consulting (AGIC)) امضاء کرده تا یک مرکز تولید و تجاریسازی گرافن را در اندونزی راهاندازی کنند.
قرار است آرگو با راهاندازی این مرکز، سرمایهگذاری مشترکی را در حوزه گرافن در اندونزی انجام داده و در نهایت مرکزی برای تولید گرافن، تجاریسازی و بهرهبرداری از آن در بخش کشاورزی و صنعت در اندونزی ایجاد شود.
AGIC که با همکاری مرکز تحقیقات مواد پیشرفته و فناوری نانو ITS تأسیس شده است، اولین توسعه دهنده برنامههای مربوط به گرافن در اندونزی است. AGIC پس از توسعه موفقیتآمیز فناوریهای بیو گرافن مصنوعی و نانو ذرات کامپوزیت گرافنی اختصاصی و کمهزینه، تاسیس شد. این فناوریها از نظر تجاری مقیاس پذیر هستند و تولید این مواد گرافنی از زیستتودههای پسماند انجام میشود. این مرکز با به استفاده از پسماندهای زیستی، اقدام به تولید محلولهای حاوی گرافن میکند.
AGIC برای تولید تجاری آماده است. AGIC به تحقیق و توسعه در آزمایشات میدانی ادامه میدهد و برخی از محصولات AGIC در مرحله توسعه هستند. AGIC دارای فناوری کود مبتنی بر گرافن، سری G-ONBF/PGR، (نانو کود زیستی تنظیم کننده رشد گیاه) است. فناوریهای AGIC ممکن است شیوههای کشاورزی را در اندونزی متحول کند.
کاربردهای صنعتی در نظر گرفته شده برای این مواد گرافنی عبارتاند از: نیمههادیها، فتوولتائیک خورشیدی، ویفرهای سیلیکونی، تراشههای کامپیوتری، لنزهای بینایی ماشینی، نانومواد کربنی، نمک زدایی از آب شور، ذخیره/تولید انرژی حرارتی، باتریها، ترانزیستورها، ابرخازنها، فیلترهای DNA، و جوهر زیستی.
رابرت اینتیل، مدیر شرکت آرگو، میگوید: «ما از شراکت با AGIC، که توانسته است روشی کمهزینه برای ساخت گرافن بسیار ارزشمند ایجاد کند، هیجان زده هستیم. IP ثبت شده و اختصاصی آنها میتواند زیست توده زباله را به گرافن با کیفیت بالا تبدیل کند؛ که ممکن است کشاورزی و کاربردهای صنعتی را متحول کند.»