به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، محمدمهدی شهریاری اظهار کرد: انتقال آب دریای عمان و شیرین سازی آن بسیار هزینه بر است.
وی تصریح کرد: چنانچه دولت به ناچار و با تامین اعتبار این طرح را تا خراسان شمالی ادامه دهد ما نیز از آن استقبال میکنیم.
نماینده ۶ شهرستان خراسان شمالی خاطرنشان کرد: انتقال آب دریای عمان تا خراسان شمالی در گذشته پیگیری شد و اگر دولت توانایی مالی برای اجرای این کار داشته باشد، ما نیز از آن حمایت میکنیم.
وی افزود: به نظر میرسد اجرای طرح انتقال آب از تاجیکستان کم هزینهتر است، این منابع آبی، پایدارتر و سالمتر به نظر میرسد که در دست پیگیری است.
انتقال آب دریای عمان به سه استان شرقی کشور به عنوان یک پروژه بسیار بزرگ در حوزه تامین آب پایدار در کشور پیگیری شد.
بیشتر بخوانید:
انتقال آب دریای عمان به شرق کشور؛ درست یا نادرست؟ / بیتوجهی به کنشگران اجتماعی در حل بحرانها
نیاز خراسان شمالی به انتقال آب از خلیج فارس یا خزر / برنامهریزی شرکت آب منطقهای برای استفاده از آب ارتفاعات گلیل و سرانی
این پروژه که شیرین سازی و انتقال آب از سواحل چابهار به سه استان سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و خراسان رضوی را بر عهده دارد از نظر ابعاد و حجم سرمایه گذاری بزرگترین پروژه آبرسانی در کشور به شمار میرود که با اجرای آن حدود ۱۲ میلیون نفر جمعیت ساکن این استانها در بخش صنعت و خدمات از آن بهرهمند خواهند شد.
مسوولان خراسان شمالی میگویند حال که قرار است آب این دریا تا خراسان رضوی، دیوار به دیوار خراسان شمالی برسد، این استان هم از مزایای آن بهرهمند شود.