کد خبر:۱۲۲۱۰۵۰

افتخارآفرینی ورزشکاران کرمانشاهی در مسابقات آسیایی/۹ رشته ورزشی ناشنوایان فعال است

مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه با اشاره به افتخارآفرینی ورزشکاران کرمانشاهی در مسابقات آسیایی ۲۰۲۴ مالزی گفت: هم اکنون ۹ رشته ورزشی برای ناشنوایان در استان فعال است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو در کرمانشاه، منوچهر حاتمی مدیرکل ورزش و جوانان استان امروز دوشنبه (هشتم بهمن ماه) در مراسم تجلیل از مدال آوران مسابقات بازی‌های آسیایی ۲۰۲۴ مالزی، اظهار کرد: مطالبه‌گری با اصول و قواعدی همراه است که پیگیری آن موجب رسیدن به نتیجه مطلوب می‌شود. 

وی افزود: افتخارآفرینی ورزشکاران ما حاصل مطالبه‌گری صحیح است و مسروریم که هم استانیان در مسابقات آسیایی صاحب مدال شده و برای استان افتخار آفریده‌اند.

مدیرکل ورزش جوانان استان کرمانشاه تصریح کرد: به واسطه این دوره مسابقات کشور ما در جایگاه خوبی در آسیا قرار گرفت و ورزشکاران ما نشان دادند که کرمانشاهیان توانمندی لازم برای کسب مقام در مسابقات جهانی را دارند. 

وی اضافه کرد: این موضوع در مسابقات المپیک و پارالمپیک دور گذشته نمایان شد، هیچ یک از مدال‌های کسب شده بر اساس شانس و اتفاق نبوده و تلاش و استمرار موجب دستیابی به این امر شده است.

حاتمی خاطرنشان کرد: از ۴۱ نفری که به مسابقات المپیک فرستاده شدند سه ورزشکار مدال آوردند که یک تن از آنها کرمانشاهی بود، ما به حد وسع و توان در کنار ورزشکاران هستیم و از آنها حمایت می‌کنیم.

لزوم بسترسازی مناسب برای ورزشکاران ناشنوا در استان

سید رامین موذنی رئیس هیأت ورزش‌های ناشنوایان استان کرمانشاه در این مراسم ضمن تقدیر از هیأت‌های ورزشی که جمع ورزشکاران ناشنوا در استان را حمایت کرده‌اند، اظهار کرد: نخستین مجموعه ورزشی که در جمع هیأت ناشنوایان شروع به فعالیت کرد هیأت والیبال استان بود که موجب افزایش شور و نشاط در جمع ناشنوایان شد. 

وی افزود: در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۴ مالزی ورزشکاران کرمانشاهی سهم بسیاری در قهرمانی داشتند و در این دوره از مسابقات کاروان ورزشی ناشنوایان ایران برای نخستین بار در طول تاریخ در سکوی اول مسابقات آسیایی قرار گرفت. 

رئیس هیأت ورزش‌های ناشنوایان استان کرمانشاه تصریح کرد: وظیفه شرعی، اخلاقی و انسانی ما این است که خود را در جایگاه ناشنوایان قرار دهیم و در تلاش برای حل مشکلات آنان نیز باشیم.

موذنی اضافه کرد: ۱۸ رشته ورزشی تحت پوشش هیأت ناشنوایان است که از این تعداد هم اکنون ۹ رشته فعال بوده و برای فعال‌سازی سایر رشته‌ها به بسترسازی مناسب برای آن نیاز است؛ در صورت تامین امکانات برای المپیک سال آینده افتخارآفرین خواهیم بود.

در پایان این مراسم از افتخارآفرینان ورزش ناشنوایان در استان، مسعود رستگار، شبنم یاری، شاهین برزگر، ساسان گومه، مهرداد سیدی، دریا زنگنه و کیوان رستم آبادی تجلیل شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار