آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۲۵۵۹

کمبود ۵۱ درصدی بارش در کشور

بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی، کشور در سال آبی جاری تا ۱۱ بهمن، ۵۱.۱ درصد با کاهش بارش رو‌به‌رو بوده و طی این مدت ۵۰.۵ میلی‌متر بارش دریافت کرده این در حالیست که میانگین بلندمدت بارش کشوری در این بازه زمانی ۱۰۳.۲ میلیمتر بوده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی طی هفت روز گذشته منتهی به ۱۱ بهمن‌ماه ۳.۶ میلیمتر بارش در این بازه زمانی دریافت شده که این میزان در بلندمدت ۷.۵ میلیمتر است بنابراین ۵۱.۷ درصد بارش کمتری در این بازه زمانی دریافت شده است.

از ابتدای ماه جاری منتهی به ۱۱ بهمن‌ماه در کشور به‌طور میانگین ۴.۶ میلیمتر بارش ثبت شده، در حالی که میزان آن در بلندمدت ۱۱.۸ میلیمتر است. در نتیجه ۶۱.۳ درصد با کاهش بارش نسبت به بلند مدت رو‌به‌رو بوده‌ایم.

از ابتدای فصل جاری تا ۱۱ بهمن‌ماه بارش با میانگین ۱۶.۶ میلیمتر ثبت شده که نسبت به بارش ۴۴.۲ درصدی وضعیت نرمال با ۶۲.۵ درصد کاهش بارش مواجه شده‌ایم.

از ابتدای آبی سال جاری تا ۱۱ بهمن‌ماه به‌طور میانگین ۵۰.۵ میلیمتر بارش در کشور ثبت شده که نسبت به میانگین بلند مدت (۱۰۳.۲میلیمتر) با کاهش ۵۱.۱ درصدی بارش رو‌به‌رو هستیم.

جدول اطلاعات پهنه‌ای بارش استان‌ها از ابتدای سال آبی جاری (اول مهرماه سال گذشته) نشان می‌دهد تنها استان مازندران بیش از میانگین بلندمدت بارش دریافت کرده است چراکه تا ۱۱ بهمن‌ماه بارش ۳۰۶.۵ میلیمتری در این استان ثبت شده که نسبت به بارش ۲۹۱.۴ میلیمتری بلندمدت، ۵.۲ درصد افرایش بارش را نشان می‌دهد.

بارندگی در سایر استان‌ها کمتر از حد نرمال بوده است و در این زمینه کهگیلویه و بویر احمد بدترین وضعیت را تجربه می‌کند چراکه ۷۸.۸ درصد کمتر از حد نرمال طی سال آبی جاری بارش دریافت کرده است.

استان تهران نیز از جمله استان‌هایی است که با کم‌بارشی رو‌به‌رو بوده است. در حالی که میانگین بارش تهران در بلند مدت ۱۱۱.۵ میلیمتر است ولی در سال آبی جاری تنها به‌طور میانگین ۶۷.۱ میلیمتر بارش دریافت کرده است که نشاندهنده کاهش ۳۹.۸ درصدی بارش در این استان است.

شروع سال آبی در ایران از ابتدای پائیز است و تا ۳۱ شهریور سال بعد ادامه می‌یابد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار